Foto: Nebojša Lindić/Nova.rs

Već godinama se zna da na štandu brendova Renault i Dacia uvek ima povoljnih automobila i dobrih ponuda, a na aktuelnom sajmu premijerno su predstavljena dva nova modela kao i novi vizuelni identiteti ovih kompanija.

Na ovogodišnjem Bg Car Show 2022 Renault zvanično prezentuje svoj novi vizuelni identitet i pretpremijerno predstavlja potpuno Novi Megane E-tech 100% Electric.

Renault je promenio svoj logo, i sa novim dizajnom odražava svoj “Nouvelle vague”, zaokret kojim marka unosi savremenost u automobilsku industriju, pozicionirajući se kao tehnološka marka koja se zasniva na čistoj energiji.

U narednom periodu će i Renaultovi prodajni saloni biti usklađeni sa novim vizuelnim izgledom, a pretpremijerno predstavljeni električni Megane je automobil koji u potpunosti reprezentuje novi Renaultov vizuelni identitet.

Što se tiče automobila koji su nešto bliži srpskim kupcima, izložen je i Clio E-Tech sa hibridnim pogonom, kao i novi Megane Conquest, a kako se ovaj model pokazao na našem testu, pogledajte ovde.

Foto: Promo

Renault za svoje kupce uvek priprema specijalnu sajamsku ponudu, a ove godine ona podrazumeva dodatni bonus za SUV vozila, i to 300€ za modele Captur, Kadjar i Megane Conquest, kao i 400€ za model Koleos, za vreme trajanja sajma.

Što se brenda Dacia tiče, na sajmu debituje Jogger, svestrani porodični automobil koji je spoj karavana, monovolumena i SUV-a, a ovaj model je dostupan u nekoliko modularnih verzija za 2 do 7 putnika.

Foto: Nebojša Lindić/Nova.rs

Na ovogodišnjem BG Car Show posetioci imaju priliku i da upoznaju novi vizuelni izgled Dacia brenda. Novi logotip i novi amblem marke su oličenje jednostavnosti i izdržljivosti, a sa novom zelenom bojom, Dacia ističe svoju terensku prirodu.

Posetioci imaju priliku da vide i Dacia Sandero Stepway kao i model Duster koji je za 2022. godinu obogaćen posebnom limitiranom serijom Dacia Duster Extreme, koja predstavlja vrh ponude za ovaj model. Ujedno jedan ovakav primerak je izložen na sajmu automobila u Beogradu.

Foto: Nebojša Lindić/Nova.rs

Dacia svojim kupcima uvek nudi ono što im zaista treba, pa tako i ovaj put svi koji se odluče za kupovinu vozila tokom sajma ostvaruju pravo na 5 godina garancije.

Za vozila brendova Renault i Dacia dostupni su brojni vidovi finansiranja, a više o ovim ponudama možete saznati na njihovim štandovima u Hali 1 Beogradskog sajma.

Bonus video: Vozili smo električni Renault Megane E-Tech

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram