Manite nas novih automobila, pogledajte gde je najbolji deo sajma VIDEO

Auto 12. maj. 202215:18
Podeli:

Novi automobili nikad nisu bili skuplji, ni teže dostupni, pa iako je ekipa našeg portala prvenstveno zbog njih otišla na Beogradski sajam, zapravo smo najbolji deo ovogodišnje manifestacije zabeležili u hali 3. U videu iznad pogledajte šta nas je tamo dočekalo.

Prvi put u poslednjih mnogo godina na Beogradskom sajmu su oldtajmeri dobili ovoliko prostora. Čitava hala 3 popunjena je neverovatnim primercima klasika kakve smo do sada viđali samo na filmu.

Oldtimer Klub Beograd uspeo da je ovogodišnju izložbu podigne na jedan sasvim novi nivo, uspevši da odabere čak 103 automobila koja i te kako vredi videti.

Podeljene po godištima, klasama i brendovima, u hali 3 smo videli pefektna vozila koja datiraju od pre dvadesetih, pa do devedestih godina prošlog veka.

Brojni kultni i retki BMW, Mercedes, Porsche, Citroen, Triumph, Volkswagen i drugi evropski modeli su nas raspametili, dok su najveći deo hale zauzeli američki klasici, poput Buicka, Chevroleta, Pontiaca, Forda i mnogih drugih.

Njihova veličina je nešto što je danas nepojmljivo, uprkos tome što su novi automobili sve veći.

Tako da, ako nas pitate, hala 3 i oldtajmeri su odneli šou ovogodišnjeg sajma automobila, te zbog ove postavke zaista vredi posetiti manifestaciju.

Kako izgledaju ova ludila na četiri točka (neka i na tri), pogledajte u videu na početku ovog teksta. I da ne zaboravimo, odmah pored nalazi se i štand Zastavinih vozila.

Koliko koštaju ulaznice i parking, koje sve automobile možete da vidite na sajmu, saznajte ovde. Takođe, pročitajte koji su najjeftiniji, a koji su najskuplji automobili na sajmu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar