Foto: Printscreen Facebook

Violeta M. uhapšena je danas zbog osnovane sumje da je izvršila teško delo protiv opšte bezbednosti, jer nije zaključala boksove i dvorište iz kojeg su izašli psi koji su na smrt izujedali Vladana Radosavljević i teško povredili njegovu suprugu.

Policija je danas privela po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Violetu M. osumnjjičenu za teško delo protiv opšte bezbednosti. Ona je, kako policija sumnja, bila zadužena da brine o psima koji su izašli iz dvorišta i napali Vladana Radosavljevića i njegovu suprugu.

Povrede koje su psi naneli Vladanu bile su tako stravične da je nesrećni čovek iskrvario i preminuo, dok je njegova supruga, koja je pokkušala da ga odbrani od napada krvoločnih životinja, teško povređena.

Pročitajte još:

Violeta M. je bila zadužena da u Velikoj Ivanči, u dvorištu kuće M.S, koja boravi u inostranstvu, hrani tri psa. I protiv M.S. se vodi krivični postupak pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Mladenovcu zbog Izazivanja opšte opasnosti jer su isti psi napali devojčicu i naneli joj lake telesne povrede 1. novembra 2022, u selu Nemenikuće u Sopotu.

Vlasnik pasa je A.S. ali je on od septembra u zatvoru, tako da je brigu o njima preuzela M.S. a potom i Violeta M. pošto je M.S. otputovala u inostranstvo i platila joj da brine o životinjama.

***

BONUS VIDEO: Hapšđenje osumnjičenih za dilovanje droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare