Foto:Zoran Lončarević

Nije imala sreće u ljubavi.

Maja Volk iza sebe ima dva braka.

PROČITAJTE JOŠ:

U prvi je ušla u 21. godini, kada se udala za australijskog saksofonistu.

„Dok sam pripremala magistarski rad moj drug Dobrica pozvao me je u Australiju da mu budem kuma. U Sidneju sam se, nešto kasnije, udala za australijskog saksofonistu Dereka. Ali, na venčanju u pravoslavnoj crkvi shvatila sam da je alkoholičar. Već tada sam znala da je to kraj braka, pa sam se razvela, praktično, pre nego što sam se venčala“, ispričala je jednom prilikom spisateljica i scenaristkinja.

Osim toga, bio je i nasilan, a dva puta je pokušao da je ubije. Od silnog stresa preko noći je osedela.

„Nije bilo u pitanju fizičko, već psihičko zlostavljanje. Jednom je držao peglu iznad kade dok sam se kupala i pretio da će je baciti u vodu. Sa tako upaljenim grejnim telom, klatio se iznad mene… I ta noć je bila jedna od onih vrlo dugih i mučnih. Nije me udario, ali mi je pretio smrću. Ujutru je bio drugi čovek, koji mi se izvinjavao i govorio da se ničega ne seća“, rekla je Maja za „Stori“.

Ponovo se udala devet godina kasnije, a u drugom braku je dobila troje dece: Teodoru, Milenu i Mihajla.

„Verovala sam u porodicu, u ljubav, u stabilnost zajednice. I onda se sve to srušilo. Ostala sam sa troje dece u stanu uoči jedne Nove godine. Trebalo je započeti novi život, sve iz početka, a već sam bila premorena i istrošena“, ispričala je ranije Maja.

Bivši suprug ju je ostavio iznenada, a to je na nju uticalo stimulativno.

„Mislim da su korona i naša razdvojenost bile okidač za paranoju koja je već bila prisutna. Počelo je sa strahom od krađa, strahom od Cigana, strahom od požara, a sada je sve to dobilo neslućene dimenzije“, bila je iskrena Maja za „Kurir“.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (0)