Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:EPA-EFE/VICKIE FLORES

Lejdi Gaga je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih pevačica današnjice.

Njena poslednja zapažena uloga, bila je u filmu “Gučijevi“, a mišljenja o Gaginoj glumi su podeljena.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi su komentarisali kako je Gaga spasla film svojim fenomenalnim izvođenjem lika crne udovice, Patricije Ređani.

Sada publika željno iščekuje njen drugi performans, jer je najavljeno da će glumiti u filmu “Džoker“ i to Harli Kvin. Film će se snimati u Los Anđelesu.

Lejdi Gaga se, međutim, proslavila kroz hitove kojih ima na desetine i ubrzo nakon što se pojavila na javnoj sceni postala je jedna od najpoznatijih pevačica.

Ona je tada pričala o svom detinjstvu i tome kako je često trpela uvrede od svojih vršnjaka.

„Počela sam da sviram klavir s četiri godine. Mnogi su mojim roditeljima govorili da sam čudo od deteta jer sam izvanredno izvodila najteže kompozicije Baha, Betovena i Šopena, ali oni u to nisu verovali. Mislili su kako sa mnom nešto nije u redu i da sam čudna jer mi nikada nije bilo zanimljivo da provodim vreme s ostalom decom. Bila sam tiha, povučena, jedno su me vreme čak vodili i kod dečjeg psihologa kako bi videli šta se to događa sa mnom. Posle godinu dana, shvatili su da je bolje da me ostave na miru i gledaju svoja posla jer sam sve mogla sama“, rekla je Gaga, prenosi 24sedam.

Problemi su se nastavili i kada je krenula u srednju školu gde se suočavala s različitim vrstama psihičkog nasilja.

U to vreme na Fejsbuku je čak, navodno, napravljena i grupa „Stefani, nikada nećeš biti zvezda“, zbog toga što je njeno puno ime Stefani Džoan Andželina Džermanota.

„Zbog svoje različitosti, sa samo petnaest godina pala sam u duboku depresiju“, ispričala je pevačica u jednom intervjuu s Oprom Vinfri, kada je i otkrila i da je bila silovana s 19 godina.

BONUS VIDEO: Nova.rs na koncertu Lejdi Gage u Parizu

Komentari

Svi komentari (0)