Tekstopisac Ljiljana Jevremović je u velikoj životnoj ispovesti za portal Nova.rs ispričala najsitnije detalje veze sa Draganom Kojićem Kebom.

Sinoć ste imali priliku da pročitate prvi deo životne ispovesti Ljiljane Jevremović na našem portalu, u kojoj je između ostalog otkrila da je nekada za jednu napisanu rečenicu dobijala 300 evra, a danas radi kao prodavačica u poslastičarnici za 300 dinara po satu.

Sada je pred vama drugi deo, u kom nekada jedan od najuspešnijih tekstopisaca na srpskoj estradi priča o svom poznanstvu i vezi sa Draganom Kojićem Kebom, koji je otac njene ćerke Ine.

PROČITAJTE JOŠ.

U emotivnoj ispovesti Jevremovićeva se prisetila poznanstva koje joj je promenilo život, te agonije kroz koju je prolazila zbog sudske bitke sa Kojićem, koji nije želeo da prizna dete, ali i zbog pretnji koje je, prema njenim tvrdnjama, doživljavala od njegove supruge Olge, poznatije kao Olja. Evociranje nekih ružnih uspomena Ljiljani je nateralo suze na oči.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona nam je otkrila da ju je sa Kebom spojio posao i da prema njemu u početku nije imala nikakve simpatije – čak ni drugarske. To se desilo kada je njena karijera bila na vrhuncu. Tada jedan od najpopularnijih pevača u Srbiji i šire, Nino Rešić, sa kojim je Ljiljana sarađivala i za koga je, između ostalog, napisala megahit „Udahni duboko“, napustio je PGP, pa je i ona odlučila da učini isto.

„Oni su me ribali, zašto da radim sa Ninom kada u PGP-u ima dosta posla i tako dalje. E, tu se našao Dragan Kojić Keba za jednim stolom, tu smo se formalno upoznali. Nekoliko godina kasnije sam prekinula saradnju čitavu sa PGP-om zato što sam se osetila zarobljeno, tako buntovna sam počela da se svađam sa svima, meni ništa nije odgovaralo. Šta želiš, novac, stan sve su mi nudili, ja sam se osećala zarobljeno, samo projekat i projekat, nije bilo pauze. Zato sam se okrenula traženju novog tima“, priseća se Ljiljana i nastavlja:

„Pronašla sam Rođu Raičevića preko Snežane Mišković Viktorije, moje sestre. Rođi sam napisala ‘Dabogda’, Bekuti ‘Godinama’ i tako dalje, krenuli smo da radimo super. Rođa mi je javio da treba da radimo za Željka Joksimovića i za Kebu, Keba je bio brži, javio se odmah, a ja nisam imala želju da sarađujem sa njim jer bio je uvek isfoliran. Rekla sam samo da snimi pesmu iz filma ‘Sabirni centar’, ‘Cveta trešnja’, to mi je omiljeni film. On je to snimio, ja sam samo želela da ga otkačim, imao je negativnu energiju, i on je to snimio i dopisao strofu i potpisao mene, ubedio me je da sam ja to napisala i on dolazi da mi donese cveće neko i da se zahvali, ja kažem ‘što si skrnavio pesmu’ i dalje stojim pri tome, a on kaže, ‘zar nisi oduševljena?’ Ja sam mu samo rekla da se potpiše na tu kasetu, da odnesem mojoj sestri koja ga je obožavala. Posle sam tražila to od moje sestre Sonje da mi vrati, jer je to bio jedini dokaz na sudu da smo mi sarađivali, pošto je on tvrdio da nismo’, ispričala je Ljiljana.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Međutim, desilo se ono što nije mogla ni da zamisli – zaljubila se u Kebu. Prema njenim rečima, pevač je bio uporan u nameri da je osvoji.

„On meni kaže: ‘kako me svi hoće, a ti me nećeš’. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem ‘super’ i on opet zove i kaže ‘ovo je poslednji put da sam ti se javio’ i ja mu kažem ‘super’ i spustim slušalicu. Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da neko od komšija uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smešan, pa sam na kraju rekla ‘hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio’. Pita me šta radim, ja kažem ‘kuvam kafu’, on kaže ‘je li mogu ja da skuvam kafu’, on dođe, isprska mi sve redom. On priča, ja stavim slušalice i radim. U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, prijalo mi je. Imala sam pre toga period od šest meseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene“, prisetila se ona početka veze sa pevačem.

Keba odgovrio na pitanje o 70.000 evra koje mu Severina duguje
Foto: Nova.rs/video

Ljiljana Jevremović nam je ispričala da je Keba mnogo ljubomoran ali i da je to shvatila tek kada su se razišli, te nam je navela primere kada je on branio njihovim zajedničkim saradnicima da komuniciraju sa njom, a jednog popularnog pevača je, prema njenoj tvrdnji, čak i fizički napao. O kome se radi i šta se tačno dogodilo, možete saznati u videu iznad teksta.

„Peta godina na sudu, tad je bilo glavno ročište i Keba ima pravo da mi postavi tri pitanja. Prvo njegovo pitanje glasilo je ‘da li sam se nekada udavala’, drugo ‘kad sam bila sa njim da li sam znala da je on na papiru još u braku’, i treće pitanje ‘zašto sam bila sa njim’. A on je tvrdio da mi nismo bili zajedno, a pita me to, pritom za vreme našeg zajedničkog života ja njemu ni jednom nisam rekla da ga volim niti da sam zaljubljena u njega, pustila sam ga da uživa u mom društvu i dok se taj razvod koji je on obećao ne desi, držala sam se ledeno“, objašnjava Ljiljana i otkriva kako je Keba reagovao na njene odgovore.

„Na prvo pitanje sam rekla da se nisam udavala, na drugo da sam znala da se nije razveo i na treće pitanje ja napravim dramsku pauzu, već su mene naučili advokati jer sam ja krvavim putem išla, driblali su me godinama, i kažem ‘iz razloga srca i emocija’, kad je on skočio od sreće ‘jao, ovo sad prvi put čujem’, ona stolica na kojoj je sedeo je otišla pozadi, sudija gleda u njega i on se izleteo i ja tu vidim da on sa emocijama nije čist, i nikada nije raščistio sa emocijama. Meni je samo žao što je Ina kolateralna šteta ljubavi sa njim, ja njega ne mrzim, moje dete je pola on, mnogo liči na njega“, ispričala nam je Ljiljana detalje suđenja koje je trajalo godinama, a tokom koga je Keba čak tražio ekshumaciju tela tada već pokojnog Rođe Raičevića.

Ljiljana Jevremović i Dragan Kojić Keba Foto: Printscreen/YouTube/Novo jutro/Filip Krainčanić/Nova.rs

Ljiljana nam je sa suzama u očima otkrila i da njena ćerka nikada nije upoznala oca Kebu, te da joj je to veoma bolna tema. Ina je druga godina specijalističkih studija psihologije, a zašto je odlučila da se specijalizuje baš za psihoterapiju, saznajte u videu iznad teksta.

Jevremovićeva nam je takođe otkrila da je htela da se sa Kebom dogovori mimo suda, ali da to nije bilo lako, a onda je ekskluzivno ispričala detalje maltretiranja koje je, prema njenim rečima, pretrpela od strane Olje Kojić, koja je do pre osam godina bila zakonita supruga Dragana Kojića Kebe, a oni i posle razvoda, koliko je poznato, žive zajedno u kući na Bežanijskoj Kosi koju je on prepisao na nju, pa sada zvanično ne poseduje nikakvu imovinu.

„Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka, ja u bolnici ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon. Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostanstvu. Ja prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja. Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Ja sam molila da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro“, ispričala je Ljiljana na ivici suza za Nova.rs.

Olja Kojić i Dragan Kojić Keba Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Ljiljana nam je otkrila i kako je izgledao njen susret sa Oljom, što možete saznati u videu iznad teksta, a ispričala nam je i kako se njena i Kebina ćerka Ina nosi sa činjenicom da otac nikada nije želeo da je upozna.

U trećem delu njene životne ispovesti, koja vas očekuje sutra na našem portalu, ona nam je otkrila kako je došlo do toga da Keba plaća samo 150 evra mesečno za alimentaciju, kako se, posle 13 advokata koje je angažovala, potpuno sama izborila za pravdu na Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu, te kako joj je skoro cela estrada okrenula leđa kada se upustila u proces sa Kojićem.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Radim kao prodavačica u poslastičarnici za 300 dinara po satu, a kao tekstopisac sam uzimala 300 evra za jednu rečenicu“