Slobodan Sloba Radanović Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevač Slobodan Radanović javnosti poznat u muzičkom takmičenju "Pinkove Zvezde", ali i kao učesnik jednog rijaliti programa, gde je tada javno prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar. Jedna takmičarka "Zvezda Granda" otkrila je da joj je Sloba slao poruke kada je bio u braku

Nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“, Lejla Zahirović, tvrdi da joj je pevač Sloba Radanović slao poruke još dok je bio u braku sa svojom još uvek tada zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

PROČITAJTE JOŠ:

Pre nekoliko godina u javnost je isplivala njihova prepiska u kojoj se jasno vidi da joj je Sloba udelio niz komplimenata na račun izgleda, a sad je Lejla to i potvrdila za „Grand.online“. 

„Sloba i ja smo se dopisivali u onim momentima dok je on bio u vezi sa Kijom Kockar. Dopisivali smo se, prijalo je, sve je to bilo super, ali iskreno nije mi to bilo to. Ništa se nije dogodilo osim tog dopisivanja“, potvrdila je Lejla, pa se osvrnula na to što je nedavno izgovorio sudbnosno „da“, te iskoristila priliku da prokomentariše njegovu lepšu polovinu.

„Videla sam ovih dana da se oženio, propratila sam to. Želim mu svu sreću i kažem možda njegova supruga liči na mene, malo me podsetila, ali šta više da pričam „, rekla je pevačica.

***

BONUS VIDEO: Zvezda Granda – Zorja Pajić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar