Lejla Zahirović Foto: Dario Matić

Nakon dvogodišnje muzičke pauze, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Lejka Zahirović, vratila se novom pesmom "Gori", koju potpisuju vlasnici brojnih hitova Steva Simeunović i Goran Ratković Rale.

PROČITAJTE JOŠ

Kao što i glasi i sam naziv pesme, pevačica se potrudila da bukvalno „izgori“ u novom spotu i nikoga ne ostavi ravnodušnim, pogotovo mušku publiku koja je na njenim nastupima u prvim redovima.

S obzirom na to da se proslavila u poznatom šou programu, pevačica se povukla iz javnosti iz opravdanih razloga, ali je i dalje zadržala prepoznatljivost. Samim tim lakše joj je bilo da okupi stručni tim ljudi koji će se u buduće baviti njenom karijerom.

Specifični kadrovi za spot snimimljeni su u Beogradu pod palicom Vedada Jašarevića, što potpisuje garanciju za opstanak budući da se pevačicom bave ozbiljni profesionalci.

Lejla od nove pesme ima velika očekivanja, te ne planira samo da se zadrži na njom, pa je u pripremi još dosta iznenađenja od nje. Pored atraktivnog izgleda, ona može da se pohvali i kvalitetnim vokalnim sposobnostima što joj otvara vrata za mnoge predstojeće projekte u regionu.

BONUS VIDEO: Mili: Ceca ne priča sa mnom, ali ja pričam s njom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.