Foto: Printscreen Instagram/zorannah

Zorani Jovanović, poznatijoj kao Zorannah, prošle nedelje navodno nije bio dozvoljen ulazak u Bosnu i Hercegovinu.

Kako pišu domaći mediji, Zorana se u Bosnu i Hercegovinu uputila automobilom, međutim, nije joj bilo dozvoljeno da pređe granicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako priča izvor za Kurir, blogerka je prošlog petka na graničnom prelazu Rača navodno odvedena na pretres, te vraćena sa granice.

„Situacija je bila jako neprijatna. Najviše je bilo neprijatno samoj blogerki jer je na prelazu u to vreme, a bilo je rano popodne, bilo dosta ljudi, te joj je bilo jasno da će je neko videti. Kada je svojim automobilom došla na red za kontrolu isprava, nju su carinici zamolili da izađe iz kolone i da se parkira sa strane. Tu je odmah izvršen pretres njenog vozila, a zatim je vraćena sa granice. Besno je sela u auto i vratila se za Srbiju. Bila je baš nervozna i sve vreme se pravdala da ne vidi u čemu je problem i šta je skrivila da se tako ponašaju prema njoj. Koliko smo mi prisutni uspeli da čujemo, njoj nije dozvoljen ulazak u BiH jer nije plaćala kazne koje su joj stizale u prethodnom periodu“, rekao je izvor sa lica mesta za gorenavedeni portal.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Zorani dešava ovakva neprijatna situacija. Ona je prošle godine vraćena sa beogradskog aerodroma i nije mogla da sa drugaricama ode u Majami jer je za njom raspisana poternica.

BONUS VIDEO: Top 5 pevačica koje su uvećale usta 

Komentari

Svi komentari (0)