Zlata Petrović o Božinovskoj: Udavila me je svojim receptima

Showbiz 18. apr. 202013:02 > 02:56
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Zlata Petrović ističe da joj je porodica na prvom mestu, a onda sve ostalo. Zbog sinova Mikija i Jovana svoju muzičku karijeru stavila je u drugi plan, samo da bi obojici ugodila i bila im na raspolaganju. Pevačica je od malena bila posvećena domaćinstvu, pa joj sada ne pada teško uvedena mere zabrane kretanja, a za naš portal ispričala je da se veoma raduje Uskrsu.

Pevačica je istakla da joj prija sedenje kod kuće jer je godinama radila, a dotakla se i svog višedecenijskog prijateljstva sa kolegnicom Gocom Božinovskom.

„U stanu sam u Mirjevu sa mlađim sinom Jovanom. Ni on ne radi pa smo po ceo dan kod kuće. Jednom nedeljno odlazimo u nabavku i pokupujemo sve što nam je potrebno za sedam dana. Doduše, ne preterujemo sa kupovinom, živimo normalno. Iskrena da budem, odgovara mi što sam u kući. Navikla sam da uživam u svom stanu i uvek se lepo osećam, a i dobro mi dođe jer osećam da me je stigao dugogodišnji umor od brojnih nastupa, proslava, rođendana svadbi, ispraćaja…“, kaže Zlata i dodaje da po prvi put ne brine o svom fizičkom izgledu.

„Što bih se sređivala kad sam kod kuće. Nisam se ni ofarbala, šta me briga. Stalno nešto raduckam po kući. Najviše vremena provodim u kuhinji. Jao, moja Goca me je uništila. Udavila me je sa hranom. Pošto je ona domaćica kakve nema na ovoj planeti, svakodnevno mi šalje recepte od testa, mesišta, rolata, salata, slatkiša… A ja sve to tako spremam i spremam, na kilažu ni ne gleda. Svi smo se izgleda malo nagojili. Samo se nešto kuva i sprema, da čovek poludi više.“

Petrovićeva dodaje da je sve spremno za Uskrs, kojem se veoma raduje.

„Jaja su ofarbana, ručak se priprema danas i sutra. Obožavam praznike i uvek im se radujem“, rekla je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.