Katarina Rebrača, Momir Gajić i Rada Manojlović Foto: NENAD MILOSEVIC / AFP / Profimedia / momirgajic.com/promo/E-Stock/zipaphoto

Poslednjih godina živi mirnim i povučenim životom, daleko od medija.

Ljubavni život pevačice Rade Manojlović često je bio tema brojnih medija.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedna od njenih veza o kojima se dosta pisalo svakako je ona sa nekadašnjim košarkašem Momirom Gajićem.

Njih dvoje najpre su bili u tajnoj vezi, a rastali su se nakon tri godine, u ne baš prijateljskim odnosima.

Foto:E-Stock_milos_rafailovic; momirgajic.com/promo

Naime, Radu je veoma pogodila Momirova izjava o tome da je ona „dokaz da ne treba bii sa pevačicom“, na šta mu nije ostala dužna.

„Ne mogu da shvatim čoveka od trideset osam godina, od kojih je tri proveo sa mnom u vezi, kako naseda na neke priče. Time samo dokazuje koliko se mi zapravo ne poznajemo, pa sam se zapitala šta smo sve to vreme radili zajedno“, rekla je Rada tada.

„Da sam bila na njegovom mestu i zbog nekog razloga imala potrebu da se oglasim u medijima, verujem kako bih to učinila mnogo kulturnije. Cela ta situacija stvarno me je naljutila. Ako je već odlučio da govori, trebalo je da ponovi ono što mi je rekao na raskidu ili da ostane nem. Ali, to nije umeo zato što je povodljiv i sluša neke druge ljude, što je radio i tokom naše veze. Trebalo je do kraja da bude muško i ponovi da sam dobra devojka, jedna u milion i da uvek mogu na njega da se oslonim“, dodala je pevačica.

Ako je bio tri godine s nekim, nešto mu je i te kako odgovaralo, nije bio sa mnom zato što je morao. Nikada me to ne bi toliko lično pogodilo da nisam u svemu bila otvorenog srca, a na kraju sam dobila: O Radi sve najbolje. Pa nisam ja pokojnik“, zaključila je oštro.

Rada Manojlović
Rada Manojlović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Manojlovićeva je „pecnula“ bivšeg i izjavom da će „ostati upamćen kao bivši dečko Rade Manojlović“.

„Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao ‘bivši dečko Rade Manojlović'“, izjavila je Rada.

Kako je rekla, na kraj njihove veze uticala je i daljina, budući da je on radio u Americi.

„Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila“, objasnila je pevačica.

Nakon raskida sa Radom, Momir se u Americi oženio Srpkinjom Nevenom i sa njom je dobio dve ćerke. Oni su skladna porodica, a jednom prilikom susreli su se i sa Manojlovićevom.

Naime, Rada je Momira i njegovu porodicu srela na aerodromu „Nikola Tesla“ i upoznala se sa svima, a bivšeg je čak i zagrlila. Međutim, kako je kasnije ispričala, to nije bilo pravo Momirovoj sestri.

„Doživela sam neprijatnost ni kriva ni dužna od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečje bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ona ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram sliku sa slave koju su svi portali preneli, i onda sam ja opet bila kriva. Nikada me nije cenila, ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka sa sela. Kud ćeš gore. Ja sam bila kriva što sam živa. Ona nek je živa i zdrava“, rekla je pevačica tada, preneli su domaći mediji.

Ono što mnogi možda ne znaju, jeste to da je, pre veze sa Radom, Gajić bio u ljubavi sa nekadašnjom manekenkom i jednom od najlepših Srpkinja, Katarinom Rebračom.

Katarina Rebrača, Foto: Profimedia.rs

Njih dvoje su se zabavljali u periodu od 2009. do 2012. godine, a nakon što je Katarina završila iza rešetaka zbog optužbi da je proneverila novac svog Fonda za borbu protiv raka dojke, pričalo se da je Momir tražio status nevenčanog supruga kako bi mogao da je posećuje.

Raskinuli su, kako se pričalo, zbog toga što on više nije mogao da trpi pritisak javnosti, budući da ne voli mnogo da se eksponira.

Tokom veze sa Radom, javno je govorio i o tome da je ranije bio oženjen, i to 23 godine starijom Maršom F. Ozborn Gajić.

„Tačno je da sam pre 10 godina bio oženjen. Ima već osam godina kako ta zajednica ne postoji. To je bio brak u kom sam toj osobi pomogao da preživi rak. Godinama već nisam video tu ženu“, rekao je Gajić tada, preneo je „Svet Plus“.

I sama Marša svojevremeno je pričala o vremenu provedenom sa Gajićem.

„Zovem se Marša F. Ozborn Gajić. Iako se Momir i ja nismo videli već nekoliko godina i više nismo zakonski venčani, on je nastavio da mi pomaže u lečenju. Omogućava mi da besplatno obavljam neophodna ispitivanja, kao i nadzor specijaliste koji prati moju bolest. Bez njegovog prijateljstva i podrške izgubila bih bitku s kancerom i ne bih danas bila ovde. Zadržala sam njegovo prezime iz zahvalnosti, jer ga cenim kao čoveka koji mi je pomogao da spasem život“, ispričala je Amerikanka, a preneo pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Rada Manojlović posle pada sa bine

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.