Foto: CHRIS DELMAS / AFP / Profimedia

Priča se da bi on mogao zameniti Danijela Krejga u ulozi agenta 007.

Glumac Aron Tejlor-Džonson trenutni je favorit za ulogu Džejmsa Bonda.

PROČITAJTE JOŠ:

Otkako je Danijel Krejg saopštio da više neće glumiti najpopularnijeg agenta na svetu, neprestano se spekuliše o tome ko bi mogao biti naredni Bond.

Pričalo se da bi Krejga mogao zameniti muzičar Hari Stajls, kao i Tom Holand ili Robert Petison, ali prema najnovijim navodima, najveće šanse za to trenutno ima Tejlor-Džonson.

On je svestskoj publici najpoznatiji po ulogama u ostvarenjima kao što su „Ana Karenjina“ i „Noćne životinje“, a veliku pažnju privlači i njegov ljubavni život.

Naime, Aron je u vezi sa dve decenije starijom Samantom Tejlor-Džonson, a njihova ljubavna priča je nesvakidašnja.

Sem je od Arona starija 23 godine, a zajedno su od 2008. godine, kada je on imao samo 18. godina. Iako je, u trenutku kada su se upoznali, ona imala 42 godine, glumac je više puta naglasio da je čim je ugledao znao da je ona žena sa kojom želi da provede život.

Sreli su se na snimanju filma „John Lennon: Nowhere Boy“ koji je ona režirala, a on je glumio u tom ostvarenju. Mesec dana nakon što su izašli na sastanak, Samanta je zatrudnela, a danas imaju dvoje dece, ćerku Vajldu i sina Romija.

O tome ko će glumiti narednog Džejma Bonda trebalo bi da bude odlučeno narednih meseci, a kako pišu strani mediji, Aron je favorit zbog svoje harizme, netipičnog izgleda i prodornog pogleda, što su odlike čuvenog agenta 007.

BONUS VIDEO: Crnac, žena ili neko treći – ko će biti novi Džejms Bond?

Komentari

Svi komentari (0)