Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica joj je broj jedan.

Jelisaveta Orašanin pored brojnih obaveza oko porodice, nalazi vremena i za karijeru.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako radi na nekoliko projekata, glumici porodica ostaje prioritet.

„Ne. Meni je ipak porodica broj jedan i biću u Bolonji što više budem mogla. Ali dok su mi pozorišne pripreme ovde uklopiću snimanje i filma. Ipak deca tamo idu u vrtić. Porodica mi je tamo“, kazala je glumica.

Zbog profesionalnih obaveza njenog supruga, živi na relaciji Italija – Srbija, ali je tamo igra ulogu domaćice.

„Aposlutno da i ne stidim se toga. To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park… Sve nam je blizu. Skoncetrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana. Tako da kada se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat, dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo“, dodaje ona, prenosi „Blic“.

Prema njenim rečima, deci svakog dana kuva, te im je maksimalno posvećena. Ipak, ona se ne žali već tvrdi da se odlično snalazi sa dvoje male dece.

Podsetimo, Jelisaveta je nakon sina dobila i ćerku, koja je njoj sličnija.

„Apsolutno. Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćmo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti“, rekla je ona.

Glumica je nedavno boravila u Srbiji, a prilikom dolaska nosila je stajling od čak 10.000 evra.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Komentari

Svi komentari (0)