Pevač je u emisiji "Ispovest" progovorio o najtežem trenutku u svom životu.

Neven Živančević i Igor Maljukanović koji čine grupu „In Vivo“ gostovali su u emisiji „Ispovest“ koja se emituje na našem portalu gde su prvi put u svojoj karijeri ispričali kako je izgledalo njihovo odrastanje u Beogradu u vreme devedesetih, ali i na koji način su uspeli da dođu na sam vrh estrade 2012. godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon izbačenog albuma „Partimanijak“ kao i singla „Moje leto“ grupa In Vivo doživela je vrhunac svoje popularnosti, a u tom periodu desio se nesrećan slučaj koji je totalno promenio život jednom članu grupe.

Naime, Nevenova emotivna partnerka Nevena Dragutinović, poginula je početkom novembra 2012. godine u saobraćajnoj nezgodi, a nju je na uglu Francuske i ulice Cara Dušana u Beogradu automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je po pisanju domaćih medija bio u alkoholisanom stanju.

In Vivo Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Neven je u našoj emisiji ispričao kako je izgledao taj period njegovog života.

„Nisam se snašao u tom periodu, sve sam radio pogrešno, nisam znao kada me neko zove da pita kako sam da li je taj neko član neke redakcije. Svako ko izgubi voljenu osobu zna da je to neki kraj života za osobu koja je pretrpela gubitak. To je pokušaj da ponovo živiš. Kada pogledam unazad, žao mi je što kada na internetu ukucaš moje ime izlazi najtužnija vest, a ne naše pesme, i to sve sa gomilom izjava koje ne da nije trebalo da dajem, i ne da nije nije trebalo da se javljam na telefon. Ja sam hteo samo da vrištim da me čuje ceo svet, verovatno je to bio razlog što ima toliko članaka. Jako mi je krivo zbog toga, nije trebalo da ljudi čitaju te mračne vesti, to je trajalo nedeljama. Krivo mi je što me neko nije uzeo da me posavetuje, u tim momentima nisam imao svest o tome šta se dešava“, ispričao je Neven.

Pevač nam je ispričao koliko mu je bilo teško da u tom periodu izađe na binu i zabavlja ljude.

„Užasno teško, propustio sam samo jedan vikend posle toga. Mi samo tada bili na vrhuncu karijere, imali smo dogovorene nastupe za šest meseci unapred. Prvi vikend posle toga sam propustio, a već naredni smo radili u Nemačkoj ili Austriji, tamo se ta vest nije proširila, ne znam kako sam smogao snage da pevam i nastavim dalje. Tada sam bio mlađi, pa nisam imao mentalnu snagu. Sećam se da sam nosio neku kapu na tom prvom nastupu i jedna devojka mi je rekla ‘gde je osmeh’ kada sam silazio sa bine. Tada sam shvatio da oni nemaju pojma šta se dešava u mom životu, da su došli da slušaju moju muziku, moj posao je da im dam osmeh i da im dam lepo veče. Shvatio sam tada da moj posao zahteva da imam privatni život, ali da na bini budeš nešto drugo, to je trajalo nekih četiri meseca, ali sam tada postao profesionalan“, istakao je Neven.

On nam je takođe ispričao da nije želeo da bude upućen u to dokle je slučaj stigao sudski.

„Iskreno, trudio sam se da se distanciram od cele te priče, ispraviti ne možeš ništa, pravnici u našoj zemlji funkcionišu po principu kako ko može da te iskoristi, ne bih ulazio dublje u tu temu. Taj datum je večno urezan u mom srcu i nadam se da postoji određeni žal i kajanje u toj osobi koja je to uradila, to se zove saobraćajna nezgoda i želim i dalje da verujem da je to bila nezgoda da tu niko nije kriv toliko da ne treba da mu se oprosti“, rekao je Neven.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Nastupali smo za 30 evra, a ja sam vozio ‘Jugo’“: Članovi grupe In Vivo o trnovitom putu do uspeha i tragediji koja ih je zauvek obeležila

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar