Foto: Printscreen/YouTube/Taylor Swift

„Lavender Haze“ je treći muzički spot koji je kantautorka Tejlor Svift objavila sa njenog poslednjeg albuma „Midnights“ iz 2022. godine, nakon spotova za „Anti-Hero“ i „Bejeveled“. Pomalo tripozni video pun izmaglice prikazuje njenu ljubavnu aferu sa Laitom Ašlejem, glavnim glumcem u spotu.

Premijeru svog novog spota Tejlor je imala sinoć. Pesma predstavlja njen treći po redu singl sa pomenutog albuma, a on je već bio tizovan u najavi albuma u oktobru prošle godine.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je takođe prvi video sa novog albuma koji je Svift sama režirala.

Iako je u pojedinim kadrovima i sama potpuno naga i kupa se u ljubičastoj kupki, mnogo više pažnje privukao je tridesettrogodišnji model Lait Ašli, koji je u spotu prikazan kao njen ljubavnik sa kojim počinje ljubavnu aferu.

Foto: Printscreen / Youtube

Za Svift je nesvakidašnje i to da je prvi put prikazala malo eksplicitnije kadrove, poput jednog u kojem se pomenuti model dodiruje za međunožnje, dok ga ona mazi po grudima i leđima.

Foto: Printscreen / Youtube

I sam tekst pesme govori o tome koliko je zaljubljena u njega – „želim da ostanem zauvek u ovoj ljubičastoj izmaglici“ – koja referiše na zaljubljenost.

Ašleja na Instagramu, inače, prati više od trista hiljada ljudi.

„Hvala ti mnogo Tejlor što si mi dozvolila da igram malu ulogu u tvojoj priči. Ti si briljantna umetnica i ovo je iskustvo koje nikada neću zaboraviti“, napisao je model na Tviteru.

Spot možete pogledati u nastavku.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda 

Komentari

Svi komentari (0)