Foto: Privatna arhiva

U moru loših vesti o protestima zbog učešća Izraela na takmičenju koje potresaju ovogodišnju Evroviziju u Malmeu, srpska delegacija, Duška Vučinić sa RTS i Teya Dora, naša ovogodišnja predstavnica, vraćaju osmeh na lice divnom proslavom Uskrsa.

Foto: Promo

Tokom proteklih dana, srpska delegacija je između proba birala da napusti Malme i ode u okolne šume i parkove i iskoristi svež vazduh i lepo, ali hladnjikavo vreme za piknik.

PROČITAJTE JOŠ

Duška Vučinić sa Javnog servisa, takođe je odlučila da kod svojih prijatelja u Malmeu ofarba jaja i da zajedni proslave pravoslavni Uskrs.

Foto: Privatna arhiva

„Pripremili smo se za najradosniji hrišćanski praznik. Ofarbali jaja u kući mojih divnih prijatelja koji su iz Malmea. Spremili smo uskršnji doručak i ujutru ćemo zajedno, Teja Dora i cela srpska delegacija svečanim doručkom započeti ovaj divan dan“, rekla je Duška ekskluzivno za Nova.rs.

Foto: Privatna arhiva

„Nakon toga slede pripreme za ceremoniju otvaranja 68.takmičenja za pesmu Evrovizije. Inače ovih dana pratikujemo da slobodne trenutke provodimo zajedno uz ručak u prirodi. Malme je grad pun parkova, zelenih površina..i jasno je da je dostupno na travi prirediti doručak ili ručak“, rekla je Duška kroz smeh za Nova.rs.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva

Fotografiju jaja pogledajte iznad.

Evrovizijska nedelja inače, zvanično počinje sutra – u nedelju 5. maja. Prvo polufinalno veče kada nastupa Srbija i naša predstavnica Teya Dora, biće održano u utorak, 7. maja, a veliko finale Evrovizije je u subotu, 11. maja. Reporteri Nova.rs prate događaj sa lica mesta.

Sve na jednom mestu na shoppster.rs

Foto: Promo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar