Foto:Printscreen YouTube/Baka Prase, E-Stock/Časlav Vukojičić

Pušteni i snimci jutjubera i njegovog oca na kojima komentarišu Bogdanovu devojku.

U dokumentarcu Željka Mitrovića koji govori o navodnoj „kriminalnoj prošlosti“ jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, iznete su brojne šokantne tvrdnje.

PROČITAJTE JOŠ:

Između ostalog, pričalo se o njegovom navodnom poznanstvu sa Veljom Nevoljom, vređanju žena, kao i prozivkama koje je uputio na račun pokojne Kike Đukić.

Govorilo se i o navodnoj „gej aferi“ Ilića.

Izvor je novinaru gizneo tvrdnje o ovome, a telefonski razgovor pušten je u dokumentarcu.

„On ti je bio u šemi sa Bakom. Znači, i to ono u ozbiljnoj se**ualnoj šemi. Baka je njega j**ao, mislim i ovaj je ovog, obojica su se, ovaj, heftali. Ta kola mu je iznajmljivao on, sve one lamborginije, sve je bilo preko guze“, pričao je insajder.

Novinar ga je pitao: „A sve je to njegovo“, dgovorio je:

„Da, bre, znači nijedan auto, ovo ti pričam informacije iz Poreske, nikad nije bio prijavljen na njega. Nema apsolutno ništa, svaki auto mu je bio rent-a-car. Znači, od prvog poršea, pa do lamba. Nikada bili, sve ti je to od njega, od tog Miloša 8“.

Progovorili su i o navodnim zajedničkim fotografijama Ilića i tog momka.

„Taj Miloš uopšte nije krio. On je to pričao po Crnoj Gori“, tvrdi insajder.

Kasnije su pušteni i snimci na kom Baka i njegov otac, sveštenik Nenad Ilić komentarišu Bojdanovu tadašnju devojku Anju Bla.

Ona je sedela sa njima i govorila im da se „ona slika cela, a njihov problem je što su primetili samo du*e“, na šta su njih dvojica prasnuli u smeh.

Takođe je rikazan i trenutak kada se Bogdan i njegov otac voze lamborginijem, a kada sveštenik spomene „belo“, Baka Prase mu je rekao: „Jesi li to rekao belo? Brate, mnogo vremena provodiš u Amsterdamu“.

Ovo je bio prvi deo dokumentarca u kom Mitrović planira da iznese još tvrdnji o Iliću.

BONUS VIDEO: Željko Mitrović sa trubačima rasteruje policiju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.