Serija Kljun Foto:Promo

Kriminalistička i uzbudljiva serija prati karijeru mlade detektivke.

Kriminalistička serija „Kljun“, režisera Jelene Gavrilović i Uroša Tomića, emitovaće se na Prvom programu RTS-a od 12. januara, radnim danima u 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

Serija ima deset epizoda, a radnja se odvija oko života mlade detektivke Sonje Kljun, koja na severu Vojvodine ispituje seriju samoubistava.

Sonjina selidba u Suboticu pokrenuće lavinu događaja koja će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju, ali i za Sonjinu prošlost. Njena najbliža osoba, odnosno desetogodišnja ćerka biće pored majke u razotkrivanju lavine događaja.

Podsetimo, „Kljun“ je prva srpska serija prikazana na festivalu Canneseries u Kanu, gde je osvojila Nagradu publike u glavnom takmičarskom programu. Na Sarajevo Film Festivalu serija je osvojila dve nagrade – Ivana Vuković osvojila je Srce Sarajeva za najbolju glavnu glumicu, dok je Stefan Vukić priznanje dobio u kategoriji Zvezda u usponu.

Scenario potpisuju Matija Dragojević i Ljubica Luković.

Uloge tumače: Ivana Vuković, Drena Mršić, Mićko Ljubičić, Stefan Vukić, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Milišić, Mirko Vlahović, Ljiljana Blagojević, Zoltan Sirmer, Nataša Šolak, Filip Đurić, Mario Кnezović, Darko Ivić, Vahid Džanković, Senda Bukadida, Marko Gizdavić, Andreja Maričić, Nikola Glišić i Marija Petrović.

BONUS VIDEO: Nebojša Dugalić na snimanju serije U zagrljaju Crne ruke: U mantiji se osećam komotno i svoj

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar