Foto: Promo

Nakon 28. izdanja Festivala autorskog filma održanog od 25. novembra do 2. decembra ove godine, izbor novijih ostvarenja stiže i na platformu MojOFF.

U okviru prazničnog maratona autorskog filma koji će trajati od 30. decembra do 8. januara, publika će moći da pogleda pet filmova koji će imati ekskluzivne online premijere i pet nagrađivanih ostvarenja sa prethodnih izdanja Festivala autorskog filma.

Tokom deset dana trajanja maratona, biće predstavljeni filmovi „Posle sunca“ (Šarlot Vels), „Oduzimanje“ (Mani Hađiđi), „Bajka“ (Aleksandar Sokurov), „Don Žuan“ (Serž Bozon) i „Kada talasi nestanu“ (Lav Diaz) sa ovogodišnjeg izdanja FAF-a kao i pet filmova sa prethodnih izdanja festivala – „Opuštanje pesnica“ (Kira Kovalenko), „Petrov u gripu“ (Kiril Serebrenikov), „107 majki“ (Peter Kerekeš), „Početak“ (Dea Kulumbegašvili) i „Zlo ne postoji“ (Mohamad Rasulof).

Program maratona dostupan je svim korisnicima GOLD pretplate, a za sve nove korisnike dostupan je promo period od mesec dana po ceni od 1 dinar.

Bonus video: Otvaranje Festivala autorskog filma u znak sećanja na Purišu Đorđevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar