Sergeju Trifunoviću demolirali auto u Mostaru: Najverovatnije su navijači

Showbiz 18. sep. 202117:28 > 18:19
Podeli:
Sergej Trifunović Foto:FoNet/Božana Pavlica

Glumcu Sergeju Trifunoviću, Mostarcu s beogradskom adresom, koji se već nekoliko dana nalazi na odmoru u rodnom gradu nepoznate osobe su, najverovatnije, tokom prethodne noći demolirale automobil.

Pročitajte još:

„Došao sam u svoj Mostar i evo, neko je to vandalizovao, isekao mi gumu, razbio šajbu pocepao krov nožem. Ovo su verovatno navijači Zrinjskog ili ko zna šta je to u pitanju. Mislim da ekipa prekoputa u kafiću zna, ali to ti je Mostar u 21.veku. Jedino što mogu da pretpostavim, jer, auto je bio parkiran više puta i ranije na ovom parkingu i beogradske table nikoga nisu irtirale, da je ovo verovatno na relaciji Velež -Zrinjski, neki uspaljeni mladi mozak“, rekao je Trifunović za Avaz.ba.

Na pitanje: „Sta dalje“, odgovorio je: „Ništa, menjati gumu, tražiti šajbu“.

Trufunović inače od srede boravi kod porodice Đuliman, čija kuća se nalazi u blizini parkinga. Uništeni automobil SAAB danas je oko 13 sati prva uočila Alma Morić Đuliman.

„Mislim da niko od srede i nije uočio da je to njegov automobil, tek juče poslepodne dok smo šetali i sigurna sam da je neko nešto video, ali niko neće ništa da kaže. Nije u redu ovako ponašati se prema bilo kojem građaninu ovog grada, a ne prema nekome ko nam dođe u goste. Mislim da je ovo atak na njegovu ličnost i da nema veze s beogradskim tablama“, rekla je ona za gorepomenuti medij.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar.

Podsetimo, pre tačno dve godine Trifunović je na društvenim mrežama, nakon što je obišao stadion Pod Bijelim brijegom, objavio fotografiju uz koju je napisao: „ Ulaz na jednu Veležovu tribinu. Moje detinjstvo. Mostar u srcu, Velež do groba“.

BONUS VIDEO:

Turski glumac izazvao histeriju na ulicama Beograda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar