Foto: Zoran Lončarević

Seka Aleksić važi za pevačicu koja je od početka karijere rado eksperimentisala sa stajlinzima. Od crnke do plavuše, lokne ili šiške sa dugom kosom, samo su neke od promena koje je publika mogla da vidi. Nedavno se pevačica odlučila za drastičniju promenu koja je mnoge zaintrigirala.

Na njenom Instagram storiju Seka je objavila fotografiju sa kratkom frizurom. Nova transformacija sa natpisom : „Hello, fresh cut“.

„U prevodu sveže ošišana“ sa širokim osmehom pevačica je otkrila da je i više nego zadovoljna novom frizurom.

Seka Aleksić
Seka Aleksić Foto: Instagram/seka_aleksic

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica pored posvećenosti svom fizičkom izgledu i zdravom životu, vodi računa i o svom porodičnom životu i sinovima, što je nekoliko puta u medijima istakla da joj pričinjava zadovoljstvo.

Seka Aleksić oduvek je važila za jednu od prizemnijih javnih ličnosti, ali kao i mnoge rado se koristi botoksom kako bi svoj izgled učinila svežim.

Pevačica se poput nekih svojih kolega, okrenula vlogovanju tokom epidemije koronavirusa, a u videu koji je objavila na svom Jutjub kanalu, između ostalog je govorila o estetskim zahvatima koje je imala na sebi.

„Ja sam imala manje estetske korekcije. Što se tiče botoksa, pitali ste me… Koristim ga ovde, između obrva, najviše tu. Tu ga stavljam zato što se mnogo mrštim. Mislim da je to sasvim OK“, priznala je Seka u video klipu na svom Jutjub kanalu.

„Kada koristite sve u nekim malim dozama, onda je dobro. Svaka žena koja smatra da ima neke nedostatke, to treba i da popravi. Za to sam da to bude umereno, normalno“, dodala je ona.

Bonus video : Snimak s prve audicije Isaka Šabanovića za Zvezde Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)