Saša Popović odgovorio na Lukasove prozivke iz knjige: Nisam pročitao to delo

Podeli:
Sasa Popovic
Saša Popović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Aca Lukas nije se zaustavio sa blaćenjem. Nedavno je isplivao i deo iz njegove knjige koji se odnosi na Grand produkciju u čijem je žiriju nekada bio u okviru takmičenja pevača "Zvezde Granda".

PROČITAJTE JOŠ

U svojoj autobiografiji se osvrnuo i na Sašu Popovića, prozvao je „Grand“ u svojoj knjizi da je njihovo takmičenje za zvezde namešteno i da u tome nije hteo da učestvuje.

Saša na to ovako odgovara:

„Nisam pročitao to delo, niko mi nije javio da se nalazim u knjizi. Što se nas tiče, uvek se cenilo pevanje. To ne može niko da porekne. Ako imamo u vidu čitavu plejadu pevača, toliko njih smo iznedrili da je nelogično reći da se ne ceni pevanje. Evo poslednje sezone, svi finalisti su sjajni pevači.“

Aca Lukas Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, autobiografija Ace Lukasa, koju je objavila izdavačka kuća „Laguna“ pokrenula je kritiku dela javnosti, pre svega zbog političkih stavova folk pevača sa kojima se čitaoci susreću već na prvim stranicama knjige.

Lukas kritikuje demokratske promene, navodi da je ubijeni premijer Zoran Đinđić srpski izdajnik, tvrdi da mu zbog toga nije žao i govori da bi rado nastupao u klubu čak i na Dan žalosti.

Folk pevač je u razgovoru za Nova.rs pokušao da opravdava svoje stavove, navodeći da mu nije drago jer je Đinđić ubijen, ali da bi svejedno pevao i na dan njegove smrti.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar