Šakira, Antonio de la Rua Foto: aaw / Mavrixphoto / Profimedia

Kolumbijska zvezda Šakira je u centru pažnje svih svetskih medija zbog raskida sa fudbalerom Đerarom Pikeom, a iza sebe ima još jednu propalu dugogodišnju vezu.

Šakira i Pike su letos stavili tačku na vezu koja je trajala 12 godina i tokom koje su dobili dva sina. Iako se isprva činilo da će se rastati na miran način, to se nije desilo.

PROČITAJTE JOŠ

Ubrzo se saznalo da je Pike kolumbijsku zvezdu varao sa izvesnom Klarom, sa kojom je sada u zvaničnoj vezi. Klaru je dovodio u porodični dom, što je posebno razbesnelo kako Šakiru tako i njene brojne obožavaoce.

Pike i Šakira su godinama privlačili pažnju zbog naizgled skladne i mirne veze, koju iz nekog razloga nisu želeli da krunišu brakom. To se ispostavilo kao dobar potez jer ljubav nije potrajala.

Antonio de la Rua, Šakira Foto: STR / AFP / Profimedia

Da Šakira ne prolazi prvi put kroz vrlo javan i buran raskid pokazuje primer od pre 12 godina. Naime, pevačica je tada raskinula sa Antoniom de la Ruom, sinom argentinskog predsednika Fernanda de la Rue, sa kojim se zabavljala 11 godina.

Njih dvoje su u vezu uplovili 2000. godine, kada je Šakira bila na pragu izgradnje svoje američke karijere. Do tada je već bila poznata u rodnoj Kolumbiji jer je prvi studijski album izdala sa samo 14 godina.

Njih dvoje su imali relativno mirnu vezu, bez skandala, a pisalo se da će sigurno stati na „ludi kamen“. Šakira je 2009. godine rekla da se već oseća kao da je u braku sa Antoniom i da im nije potreban papir kako bi učvrstili odnos.

Ipak, samo godinu kasnije oboje su izdali zvanično saopštenje u kojem su otkrili da se rastaju. U saopštenju su napisali da je rastanak „privremen“ i da će de la Rua nastaviti da se brine o pevačicinim finansijama. I baš tu je nastao problem.

Naime, iako je raskid opisan kao privremen, njihova veza se nikada nije obnovila, a Antonio je Šakiru ubrzo tužio i zatražio neverovatnih 250 miliona dolara. Razlog? Pevačica je „iznenada“ raskinula poslovni ugovor koji je imala sa njim, te se sin nekadašnjeg predsednika Argentine osetio kao da mu bivša partnerka nešto duguje.

Dve godine kasnije ova tužba je odbijena na sudu.

Inače, Antonijev otac Fernando de la Rua je na poziciji predsednika Argentine bio relativno kratko – od decembra 1999. do decembra 2001. godine, kada je podneo zvaničnu ostavku u jeku ekonomske krize, odnosno protesta koji su nastali kao odgovor na istu.

Fernando De La Rua Foto: JUAN MABROMATA / AFP / Profimedia

Fernando se nakon toga povukao iz politike, ali se do kraja života 2019. godine borio sa brojnim sudskim procesima.

Fernando je bio najzaslužniji za predsedničku kampanju svog oca, a i sam je okušao sreću kroz partiju „El grupo sushi“. Ipak, nakon ostavke svog oca i on se povukao iz politike i svoju energiju usmerio ka filantropiji.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar