Premijera filma Nije lose biti covek
Vojin Ćetković na premijeri filma Nije loše biti čovek Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mnogi se sećaju ovog TV lica.

Vojin Ćetković već godinama je u braku sa Slobodom Mićalović, sa kojom ima bliznakinje.

PROČITAJTE JOŠ

Njihov brak je jedan od najstabilnijih na javnoj sceni, a glumac je pre mlađe koleginice već bio u braku, i to sa tada veoma popularnom TV voditeljkom, kojom se oženio 2001. godine.

U pitanju je Nataša Milovanović, plavuša koja je postala poznata radeći na nekadašnjem Trećem kanalu, a mnogi se i danas sećaju njene emisije „Vodiću te, samo reci gde“, koju je vodila u tandemu sa Duškom Vučinić Lučić.

Duška je danas uglavnom iza malih ekrana, pošto radi kao PR na RTS, a Nataša je odavno napustila i medije i Srbiju.

Njen razvod od Vojina svojevremeno je privukao veliku pažnju ponajviše jer je on ubrzo stupio u vezu sa Slobodom, a nijedno od njih troje nije tada govorilo o intimnim stvarima za javnost.

Foto:N1

Tako je doskora ostalo nepoznato da je, prema pisanju „Kurir Stila“, Nataša navodno jedno kraće vreme posle razvoda bila u vezi sa Goranom Pitićem, ekonomistom i bivšim ministrom u Vladi Srbije.

Bivša voditeljka ubrzo se preselila u Pariz, gde je ostala do danas. O njenom životu od tada se ne zna mnogo, ali sudeći po fotografijama na društvenim mrežama, deluje veoma zadovoljno i srećno. U jednom intervjuu koji je dala još 2007. godine, rekla je da joj je ljubav uvek prioritet.

„Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene“, izjavila je Nataša, na čijim društvenim mrežama su se mogle videti njene fotografije sa zgodnim muškarcem nepoznatim javnosti.

BONUS VIDEO: Top 5 najzgodnijih voditeljki u Srbiji

 

 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)