Esli Grejem
Ešli Grejem Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Ešli Grejem važi za jednu od najpopularnijih "plus sajz" manekenki.

Manekenka se danima nalazi u centru pažnje svetske javnosti nakon što se na dodeli Oskara pojavila u izazovnim kreacijama koje su se našle na meti brojnih komentara.

PROČITAJTE JOŠ:

Ešli Grejem nastavila je da šokira sve koji prate njen rad, pa je sada otišla korak dalje i opet postala glavna tema medija širom planete.

Jedna od najlepših manekenki pozirala je potpuno naga, dok je intimnu zonu pokrila tašnom, a grudi rukama.

Grejem sa ponosom pokazuje svoje telo i ne stidi se viška kilograma, pa neretko devojkama šalje poruku da prihvate i zavole svoj izgled.

Ona često pozira u kreacijama koje otkrivaju njeno telo, a takve odevne komade bira i za najveće događaje, kakav je upravo bio i dodela Oskara.

Ešli se zbog svojih stavova i smelosti da pokaže svoje nesavršenosti, ali i pozira golišava, često suočava sa brojnim i pozitivnim i negativnim komentarima. I dok je dni hvale njeno samopouzdanje i izgled, drugi žestoko osuđuju njene poteze.

„Pitaš li muža za dozvolu ili mišljenje pre nego što objaviš ovakve slike?“, „Imaš lepo telo, ali nije mi jasno zašto svi moraju da ga vide?“, „Čemu skidanje?“, „Razumem da pokušavaš da budeš realna, ali zašto skidanje do gole kože?“, „Prestani, ovo je grozno“, „Tvoja deca će sutra odrasti i gledaće majku golu na Instagramu“, „neki su od komentara.

BONUS VIDEO: Vantelesna oplodnja pa usvajanje deteta – Među nama je manekenka Ivana Korab

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare