Foto: Instagram/milekitic

Danas je sve više popularan spoj narodnjaka i repera, te su na muzičkoj sceni sve više zastupljeni dueti u takvoj kombinaciji. Ovog puta nije u pitanju saradnja, ali došlo je do spoja Mileta Kitića, Nuccija i Vojaža.

PROČITAJTE JOŠ

Kada se reperi upitaju ko im je omiljeni narodni pevač, odgovor je uvek isti – Mile Kitić i pokojni Sinan Sakić. Mnogi od njih u kafani lome čaše uz njihove pesme, što je većina i otkrila u intervjuima.

Doduše, nova generacija, među kojima su Igor Panić Nucci i Mihajlo Veruović Vojaž, ne bahati se u provodu, ali poštuje starije kolege.

Nedavno su se u jednom restoranu zatekli Mile Kitić, Nucci i Vojaž. Mile je sedeo sa prijateljima, a nedaleko od njegovog stola bili su dva popularna repera, koja inače zajedno nastupaju i ruše rekorde po klubovima.

Budući da imaju iste saradnike, oni su se ugledali, ustali i upoznali se. Normalno je da znaju jedni za druge, ali do sada nisu imali prilike da se sretnu.

Mile je iskoristio priliku d ase fotografiše sa reperima i fotografijom se pohvali na Instagramu.

„Nema dalje“, napisao je Mile u opisu slike.

Mnogi su pomislili da njih trojica rade pesmu, ali od toga za sada nema ništa.

Podsetimo, Nucci je nedavno u intervjuu za Nova.rs rekao da poštuje sve svoje kolege, a od narodnjaka je izdvojio Mileta Kitića čiju karijeru izizetno poštuje, iako nije u takvoj priči.

BONUS VIDEO:

Nucci: Ložio sam se na Anu Kokić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.