Viktor Živojinović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dugo se nagađalo da je Lepa Brena kupila luksuznu nekretninu.

Iako jedna od naših najvećih zvezda o tome nikada nije govorila, Viktor Živojinović je objavljivao fotografije kojima je potvrdio nagađanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se navodilo, Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović kupili su pre godinu dana ceo sprat u luksuznoj kuli u jednom od najelitnijih naselja na Novom Beogradu. Navodno, za ovaj luksuz su potrošili čak 600.000 evra, a njihov naslednik Viktor sada je prvi put pokazao delove stana.

Viktor je na svom storiju prvo objavio prelep pogled koji se sa 40. sprata pruža na čitav Novi Beograd, a ono što se izdvaja na njegovoj fotografiji jeste zalazak sunca i reka Sava.

Foto: Instagram/viktorernest

Najmlađi Živojinović je uslikao i deo luksuzno opremljenog penthausa, deo dnevne sobe koju pored sitnih detalja uglavnom krase umetnička dela moderne umetnosti.

Da je Živojinović svoju kutak uredio po svojoj meri dovoljno govore detalji, pa tako ulaz u dnevnu sobu krasi ogromna fotografija Tajsona, urađena u urbanom stilu.

Foto: Instagram/viktorernest

Podsetimo, Brena i Boba su pre godinu dana pazarili velelepni penthaus u jednoj od najviših zgrada u Beogradu, za koji su, kako se spekulisalo iskeširali više od pola miliona evra, tačnije 600.000 evra, kako piše „Telegraf“.

Po svemu sudeći balkanska zveda i njen suprug ostali su da žive u kući na Bežanijskoj kosi, a najmlađi sin Viktor preselio se u luksuzni penthaus.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših prirodnih pevačica