Sloboda Micalovic i Vojin Cetkovic
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković Foto:E-Stock/Stefan Filipović

Poznati bračni par nekoliko puta je delio kadar.

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od omiljenih u našoj javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su u braku već 14 godina i imaju bliznakinje Veru i Milu kojima su potpuno posvećeni i trude se da privatan život drže daleko od očiju javnosti.

Njih dvoje upoznali su se na snimanju filma „Zona Zamfirova“ 2001. godine, kada je Vojin igrao glavnu mušku ulogu, a Sloboda sporednu ulogu Vaske. Mnogi su tada komentarisali da je njen lik dospeo u centar pažnje, te da je uspela da zaseni čak i glavnu junakinju koju je igrala Katarina Radivojević.

Vojin je u to vreme bio oženjen novinarkom Natašom Milovanović od koje se razveo 2005. godine i nije mogao ni da nasluti da je delio kadar sa devojkom koja će mu kasnije postati druga supruga.

Foto: Aleksandar Čavić

Nakon što se razveo od Nataše, on i Sloboda su započeli vezu koju su 2008. godine krunisali brakom, a dve godine kasnije rodile su im se i ćerke.

Supružnici su se kasnije još nekoliko puta našli zajedno pred kamerama.

Bračni par glumili su i u filmu i seriji „Ranjeni orao“, gde je ona imala glavnu ulogu Anđelke, a on je glumio njenog muža Tomu od kojeg se ubrzo razvela.

Nakon toga zajedno su igrali u seriji „Nemanjići – rađanje kraljevine“ u kojoj je ona tumačila ulogu Ane Dandolo, mletačke princeze i poslednje žene Stefana Pvovenčanog kog je igrao upravo Vojin.

Trenutno ih gledamo u glavnim ulogama u hit seriji „Tajne vinove loze“, rađenoj po romanu Mirjane Bobić Mojsilović.

Njih dvoje tu glume Veru i Tomu, par koji je bio zaljubljen u mladosti i koji se ponovo sreće u zrelijim godinama. Njihova hemija jedan je od glavnih razloga popularnosti ove serije, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju da vide kako će se dalje razvijati odnos likova koje tumače, navijajući za ljubav Vere i Tome.

BONUS VIDEO: Nova.rs sa Slobodom Mićalović na probi uoči njenog poslednjeg izlaska na scenu u „Čikagu“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)