Foto: Instagram/andjelica/Printscreen/YouTube/ Andjela&Nadja

Nakon što se pre mesec dana pojavila vest o njihovom nestanku odnos mladih jutjuberki i njihovg oca ne prestaje da intrigira.

Anđela i Nađa Đorđević zajedno sa svojom majkom odlučile su pre nešto više od mesec dana da napuste kuću u kojoj su živele sa ocem Zoranom.

PROČITAJTE JOŠ:

On je prvo objavio da su mu ćerke nestale, a onda i da su se čuli, te da su ga zapravo napustile.

Kako su se odnosi u njihovoj porodici drastično promenili nakon toga, Anđela i Nađe su se odselile u novi stan. Tokom snimanja poslednjeg videa Anđela je predstavila novu nekretninu, a u jednom trenutku se rasplakala.

„Ljudi, ne znam što plačem. Plače mi se, a ne znam što plačem. Tako nekad plačem, a ne znam ni zašto. I srećna sam, i tužna u isto vreme. I žao mi je što… Jednostavno ne znam“, poručila je kroz jecaje Đorđevićeva, brišući pritom suze.

Njihov otac Zoran nedavno je izneo detalje odnosa sa ćerkama i otkrio da je sve otpočelo nakon što se posvađao sa Nađom, koju predstavlja kao glavnog krivca za raskol njihove porodice.

„Nisam u kontaktu Marijom, Tinom, Anđelom i Nađom, otkako su me napustile. Zvao sam ih tog 17., 18., 19. i 20. mislim da sam milion poziva uputio, dok nisam saznao šta se dešavalo. Ja u životu više nisam plakao nego tada. Sigurno će sada mnogi od vas reći da su imale razlog što su otiše. Verovatno jesu, ali ja nisam bio upućen u te razloge. Pre toga sam se teško posvađao sa Nađom, ali Anđela je bila 1.000 km daleko sa mojim bratom, sa njom se nisam svađao. Na ovaj način želim da se obratim Anđeli, Nađi i Tini i da im kažem da je ružno što su mi ovo uradile. Ja sam možda primitvnog razmišljanja da kada neko sklopi brak, da to treba da bude do kraj života, ali možda oni drugačije misle“, započeo je svoje obraćanje Zoran na Instagramu tada i dodao koliko novca je uložio u biznis svojih ćerki.

„Kada želite da napustite porodicu i nestanete, kao što ste vi uradile meni, morate da budete spremi da očistite sve za vama. Ne može i jare i pare. Anđelina i Nađina ideja jeste bila da se otvori Jutjub kanal, taj kanal sam ja otvorio, jer su one bile maloletne. Ja sam ugovor potpisao i prvih 30.000 evra u marketing sam uložio ja. Niko od nas nije znao da će one od toga da zarađuju. Kada su ozbiljan novac zaradile, pitao sam ih čime žele da se bave, a one su rekle da hoće da im to bude posao. Tada sam im rekao da moraju time ozbiljno se posvete“, prisetio se Zoran.

Nakon toga obavestio ih je da imaju rok od 15 dana da napuste stan u kome su živeli.

„Plaćao sam stan i ja sam garant za nekretninu u Nici, ali ne znam da li su one tamo. Izašao sam sa jednom malom torbicom i uzeo stan u Parizu. Kuću vam ostavljam. Imate rok između 15. decembra i 1. januara da uzmete sve što želite, posle toga biću prinuđen da sve izbacim pre nego što budem predao kuću“, dodao je on.

Najšokantniji deo obraćanja je bio njegovo javno odricanje od svoje dece, kao i otkaz koji je dao supruzi.

„Sad se obraćam Tini. Znam da ovo nije bila ni tvoja, a ni Anđelina ideja, na ovo vas je navukla Nađa. Prodale ste me kao kilo krompira. Ni sa neprijateljem se ne radi ovo što ste vi meni uradile. Tog dana je trebalo da potpišemo papire, da 25 godina sebi stavim omču oko vrata i isplaćujem ovo. Onog trenutka kada ste rešile da me napustite, morate da znate da imate obaveze. Tina, 2017. godine si u firmi dobila 50.000 evra, a sada si dobila otkaz. Džaba lažno bolovanje koje ste otvorile ti i Anđela. Ti ćeš morati da vratiš 50.000 evra i kredit od 17.000 na zajedničkom računu. To zakon nalaže. Ja sam hteo sve da plaćam, sada nemam tu obavezu. Nemamo zajedničku imovinu, podneo sam zahtev za razvod braka. Da nije bilo mene ništa ne biste uradile u životu. Da vas ja nisam terao da sve ovo radite, ne biste ni radile ništa. Jeste li me napustile? Pa šta će vam onda moj novac? Pokriću sve troškove i za nalog i ovih 50.000 evra samo da mi daš sporazumni razvod braka, pod dva, Anđela i Nađa želim da mi vrate plac koji sam kupio uz kuću, jer hoću tu bratu da sazidam kuću i treća stvar: Idite svojim putem, a Anđela i Nađa da zaborave da imaju oca, za vas sa umro, ti Tina znam da nemaš ništa sa ovim“, ispričao je Zoran.

BONUS VIDEO: Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar