Marijana Mateus Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nesrećna situacija.

Marijana Mateus je pre 10 godina održala modnu reviju u Sremskim Karlovcima.

PROČITAJTE JOŠ

U znak otvaranja svoje revije nameravala je da pusti belog goluba iz balona, ali je zbog straha od visine toliko stezala pticu da ju je na kraju ubila.

Uoči revije u novosadskom Srpskom narodnom pozorištu, kreatorka je imala je nameru da za novinare organizuje razgledanje Sremskih Karlovaca iz balona, međutim to joj nije pošlo za rukom zbog vetra. Ona je sa snimateljem jedne televizije nakratko uspela da se odvoji od zemlje i tada je trebalo da pusti belog goluba.

S obzirom na to da se plaši visine, Marijana je u strahu je toliko stezala pticu da ju je na kraju udavila. Nakon toga, pokušala je da improvizuje, pa je pticu bacila iz korpe uvis da izgleda kao da je golub poleteo. I dok je mrtva ptica padala na beton, Marijana se nasmejala u kameru i nastavila da priča o reviji kao da se ništa nije desilo.

Marijana Mateus Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Njen prijatelj, nekadašnji striper Dejan Nestorović (koji se prošle godine našao na listi javnih ličnosti i političara koji su stali u odbranu predsednika Aleksandra Vučića) negirao je da je Marijana usmrtila goluba.

„Nije tačno da je Marijana ubila goluba, on se samo ošamutio od vrućine i parfema, a kasnije smo ga pustili. Mnogi zli jezici izmiošljaju silne priče. Mnogo je osoba na estradi koje su ljubomorne na Marijanin uspeh, jer ona nije laka žena kao mnoge novopečene kreatorke, spisateljice i voditeljke. Ona je jedna svetska žena u svetskom biznisu i zato i ima podršku sposobnih i pametnih ljudi jer je poštuju kao ženu koja se razume u sve. Marijana je džek i ona sama plaća svoje račune, dok pomenute dame koje su ljubomorne na nju uvek čekaju da im račune plate drugi“, poručio je tada Nestorović.

BONUS VIDEO: Top 5 srpskih hot baka: Ne zna se koja više gori

Komentari

Svi komentari (1)