Američka pevačica Majli Sajrus osvojila je pre nekoliko večeri dva Gremija, a to je bio prvi put u njenoj karijeri da je za svoj rad dobila ovo priznanje.
Publiku je oduševila simpatičnim govorom, potom neverovatnim i energičnim nastupom, a priredila je i pravi mali performans na sceni i van nje promenivši pet modnih kombinacija.
Iste večeri društvene mreže pleplavile su fotografije s njenog nastupa, kada je zapevala svoj hit „Flowers“ u haljini s protezom u predelu grudi i tankim bretelama.
Za izgled Majli Sajrus je, na prvom mestu, činjenica da vredno trenira. Veoma je strastvena kada je u pitanju pilates, kojim se bavi još od 2013. godine i nikada ne preskače trening, pa je čak i kod kuće napravila studio.
Kako ističe Meri Vinzor, njena lična instruktorka, pevačica obično vežba oko pola sata, a posebno se fokusira na mišiće u predelu stomaka.
„Ona želi da bude zdrava i da ima dobre trbušnjake“, rekla je ona nedavno za magazin „People“, prenosi „Azra„.
Uz to, redovno radi čuvenu vežbu sedenja uza zid, kao na nevidljivoj stolici, ide na pešačenje, penjanje, praktikuje aštanga jogu, a stalno je u pokretu na svojoj farmi, gde brine o konjima, psima, mačkama i jednom prasetu.
Kako se hrani Majli Sajrus?
Što se tiče namirnica koje pevačica unosi, važno je napomenuti da je odavno morala da modifikuje vegansku ishranu, na kojoj je bila godinama. Nakon što je kojot ubio njenog psa Flojda pre više od deset godina, Majli je postala veganka, ali je u međuvremenu počela da konzumira ribu, koja joj je potrebna za energiju.
Kako je istakla u podkastu Joe Rogan Experience, doživela je “traumatičnim” kada je ponovo počela da jede ribu, ali je imala bolove u zglobovima i “moždanu maglu”.
„Morala sam da uvedem ribu i omega-3 masti jer mi mozak nije funkcionisao pravilno“, objasnila je pevačica i dodala da su joj proteini iz mesa ribe dragoceni jer ni “bezbroj avokada ne bi mogao to da joj pruži”.
Kako je ispričala njena kuma Doli Parton, Majli obožava američku južnjačku kuhinju: pire krompir, kupus salatu, kukuruzne hlebove. Takođe, od 2012. godine je na bezglutenskoj ishrani, a uz to je netolerantna na laktozu.
Kada je u pitanju doručak, uglavnom pije smuti od bundeve, dok za ručak bira salatu od pasulja i kelja, a za večeru supu od paradajza. Kada želi da se zasladi nečim za užinu, obično popije smuti od borovnice.
BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare