Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic, E-Stock_milos_rafailovic

Ovaj slučaj već duže vreme intrigira domaću javnost.

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica pevača Miroslava Ilića, sve je obavestila putem društvenih mreža o tome da je sud potvrdio da je Ilić biološki otac njenog sina Devina.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj proces trajao je dugo, a ona je svojevremeno govorila o tome da je pevač želeo da prizna sina, ali je imao jedan uslov.

„Nedugo posle našeg boravka u Beogradu 2008. godine, Devin je izrazio želju da vidi oca, kao i svako dete koje se nađe u takvoj situaciji. Nazvao ga je telefonom i prva rečenica mu je bila: ‘Ovde je tvoj izgubljeni sin Devin’, a Miroslav mu je odgovorio: ‘Drago mi je da te čujem i da si dobro’. Dogovorili su se da se nađu u Beogradu. Posle nekoliko dana Miroslav ga je nazvao i obavestio da se raspitao preko rođake koja radi u sudu i da postoji samo jedan način da se naša situacija reši. Devinu je rekao da prvo mora da se odrekne oca Danijela. Dugo su se prepirali zbog toga, pa je Miroslav počeo da govori svašta i krivi mene. Razgovarali su još nekoliko puta, ali njihova komunikacija se uvek završavala svađom pošto je Miroslav opsesivno spominjao mene“, rekla je Mirjana za Kurir.

„Devin je rastao, a Miroslav se retko javljao, dok nije prestao da zove. Shvatila sam da sam sama i da ću sina uskoro morati da upišem u školu. Deca znaju da budu okrutna, a ja nisam želela da moje dete raste pod bilo kakvom stigmom. Moj bivši suprug Danijel i ja živeli smo u istoj zgradi, a i dalje smo bili u zajedničkom poslu. On je Devina mnogo zavoleo. Kad je video da se Miroslav ne interesuje niti brine za svog sina, izrazio je želju da ga usvoji. Bila sam mu zahvalna, a osećala sam dužnost da i dalje Devina izdržavam finansijski. Ništa nisam tražila od Miroslava“, istakla je ona tada.

„Miroslav zna da je Devin njegov sin i svako ko vidi njegov osmeh, zube i zaliske ne sumnja u to. Međutim, ako je za bilo šta potrebna analiza, mi smo spremni u svako doba, ali na neutralnoj teritoriji“, zaključila je Antonovićeva.

BONUS VIDEO: Željko Samardžić: Teško je živeti srećno okružen nesrećnicima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.