Bivša ljubavnica Miroslava Ilića: Devinu sam poslednjem javila za presudu

Showbiz 27. maj 202213:15
Podeli:
Mirjana Antonović
Mirjana Antonović Foto: E-Stock

Mirjana Antonović juče je potvrdila da je sud u Beogradu doneo presudu da je pevač Miroslav Ilić biološki otac njenog sina Devina.

Ona se sada prvi put oglasila nakon presude, te otkrila kako se ona i njen sin Devin osećaju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ova borba sa Miroslavom je neizmerno bila iscrpna, sa duševne, fizičke i finansijske strane. Bilo je i raznih zlotvora koji su vređali i provocirali, a nisu poznavali ni nas, ni našu situaciju. Mnogi koji su znali istinu su ćutali sve do kraja, a onda su se oglasili u javnosti sa nekim glupim komentarima“, rekla je Mirjana, pa se zahvalila Lepoj Breni na podršci:

"Našoj Breni svaka čast, bila je uz nas od prvoga dana, pa do kraja. Žena je hrabra i odlučna. Kada ti nešto kaže znaš da se možeš osloniti na to. To se zove karakter."

Mirjana je otkrila i kako je njen sin Devin reagovao kada je sud dokazao da je Miroslav Ilić njegov biološki otac.

"Devin je još uvek bio na poslu kada sam mu javila vest o sudskoj presudi. On je poslednji saznao. Radi sa pacijentima i morala sam da čekam pogodni momenat. Kad je konačno čuo moje reči, zastao je. Pitala sam ga da li je srećan? Odgovorio mi je 'Da je zadovoljan, ali da je to zadovoljstvo pomešano sa gorčinom. Da do ovoga nikada nije trebalo doći.'To nije bila njegova želja", rekla je Mirjana, pa dodala:

"Miroslav presudu ni ne mora da pročita. On i ja znamo istinu. Mislim da je sa njegove strane bilo samo odugovlačenje neminovnog. Ja znam da on obožava Devina samo ne znam ko je bio toliko vredan tog njegovog velikog samoodricanja i ogromne žrtve. Nije mu nimalo lako. Slušao je pogrešne ljude i loše savete advokata koji su gledali svoje interese i koji su u ovom slučaju jedini pobednici", ističe Mirjana i za kraj otkriva:

"Devin Antonović Ilić će sad konačno moći da dođe u Srbiju na odmor bez stresa. Ja ću se vratiti na jesen. Ima još dosta toga da se obavi. Zahvaljujemo se mnogima koji su bili uz nas i davali nam podršku i snagu da istrajemo do kraja. Treba pod hitno zahtevati izmenu ovog zastarelog zakona koji je već odavno izmenjen u čitavom modernom svetu", zaključuje Mirjana Antnonović za "Blic".

BONUS VIDEO: Ljubavnica Miroslava Ilića na suđenju s pevačem: Idem do kraja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar