Lepa Brena i Viktorija Dejvid Bekam Foto:Vesna Lalić/Nova.rs/EPA-EFE/HUGO PHILPOTT / POOL

Ova nekretnina za njih ima posebnu vrednost.

Lepa Brena odbila je da proda svoju vilu u Majamiju, i to Dejvidu Bekamu i njegovoj supruzi Viktoriji, piše Kurir.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se navodi, agenti za nekretnine svetski poznatog bračnog para pre nekoliko godina imali su želju da pazare pevačicinu kuću u Americi. Do saradnje nije došlo jer za porodicu Živojinović ta nekretnina nema cenu, a naročito se tome protivio Brenin muž Slobodan Boba Živojinović.

„Viktorija i Dejvid Bekam su ovlastili svoje agente da u njihovo ime kupuju nekretnine na atraktivnim lokacijama u Majamiju. Jedna od onih koja im je zapala za oko bila je vila naše pevačice. Do saradnje nije došlo jer je tada čuvar koji vodi računa o Breninoj i Bobinoj kući agentima rekao da nije na prodaju. Inače, tome se najviše protivio Boba, koji je za tu nekretninu vezan i želi da je ima jer često ide u Majami što zbog poslovnih obaveza, što zbog odmora. U Americi je sasvim normalno da agenti i bez oglašavanja vlasnika nekretnine pitaju da prodaju kuću i daju ponudu koju su im odobrili njihovi klijenti. Kako sam čuo, Bekamovi su na kraju kupili jednu od nekretnina koje je posedovao pokojni dizajner Đani Versaće“, rekao je izvor blizak porodici Živojinović.

Boba Živojinović i Lepa Brena Foto: E-Stock_blank

Inače, kuća Lepe Brene u Majamiju, prema pisanju medija, vredna je više od milion dolara. Nekretnina ima 400 kvadrata i nalazi se na obali mora. Ima dvorište sa bazenom. Kada je reč o ovoj atraktivnoj lokaciji u Majamiju, Brenine komšije su Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača „Gugla“, potom bivši košarkaš Marko Jarić i mnogi drugi.

Iako živi u Srbiji, Brena nekoliko puta godišnje odlazi u Majami. Kada ima turneju po Americi, ona od organizatora ne traži poseban smeštaj već boravi u svom domu. Bekamovi nisu jedini koji su bacili oko na Breninu vilu – i agenti Dženifer Lopez su pre dve godine imali želju da pazare pevačicinu kuću, ali joj je ona poručila da kuća nije na prodaju.

Mesečno održavanje ovakvog imanja košta 2.000 dolara, a slavni par je luksuznu nekretninu svojevremeno platio 950.000 dolara, i to na nagovor svog venčanog kuma Jona Cirijaka, bivšeg rumunskog tenisera, danas uspešnog biznismena i milionera. Jon inače ima dobro oko za nekretnine, pa je bračnom paru Živojinović, osim vile u Majamiju, preporučio da kupe i stan u Monte Karlu, u najskupljoj ulici, na Aveniji princeze Grejs, gde nekretninu poseduje i Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Lepa Brena predstavlja brend čarapa

Komentari

Svi komentari (1)