Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Druga sezona serije “Senke nad Balkanom“ izazvala je veliko interesovanje javnosti, što zbog mnoštvo scena seksa, krvi i znoja, što zbog novih lica koja se pojavljuju u ovoj popularnoj istorijskoj drami. Već u prvoj epizodi, gledaoci su imali prilike da upoznaju Alekseja Bjelogrlića, sina poznatog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića.

Iako je prilično rano krenuo očevim stopama, pa smo ga prvo videli kao desetogodišnjaka u filmu „Montevideo, Bog te video“ u ulozi malog Tirketa, kasnije i u „Žigosanima u reketu“, gde je imao manju, ali upečatljivu epizodu, pojavljivanje u “Senkama nad Balkanom“ je za njega prava „odskočna daska“.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada je Dejan Stojiljković izmislio taj lik boksera, rekao sam mu da moramo da nađemo nekog mladog glumca, pa su on i Boban Jevtić predložili Alekseja. Odlučio sam da ga testiram, da vidim koliko može, a pošto sam se uverio da dobro radi, dao sam mu ulogu“, ispričao je Dragan Bjelogrlić na prošlogodišnjoj promociji nove sezone “Senki nad Balkanom”, čiji je idejni tvorac i reditelj, pa dodao:

„Hteo sam da ispitam koliko je spreman i ozbiljan u nameri da upiše glumu. Nisam znao da li da ga na snimanju gledam kao sina ili kao glumca, ali video sam da može da se bavi tim poslom.“

Aleksej, koga mnogi zovu „mali Bjela“, odlučan je u želji da nastavi porodičnu tradiciju. S tim u vezi, zanimljiv je podatak da su u njegovoj klasi na Fakultetu dramskih umetnosti sin Branimira Brstine – Đuro, kao i unuka Ljiljane Stjepanović – Ksenija.

Stara izreka da krv nije voda kod Alekseja važi i utoliko što je od oca nasledio ne samo talenat već i fizički izgled, pa one nešto starije neodoljivo podseća na Bjelu iz vremena kada je igrao Slobodana Popadića u seriji „Bolji život“.

Celu drugu sezonu serije „Senke nad Balkanom“, ekskluzivno možete pogledati, potpuno besplatno, na portalu Nova.rs. 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

POGLEDAJTE CELU 2. SEZONU SENKI NAD BALKANOM 2

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare