Pekmez iz „Senki“: Snimali smo drugu sezonu na minus četiri

Showbiz 18. maj. 202009:00
Podeli:
Foto: Instagram/ajmooo_milivojeeeeee

"Odnosi na setu su bili super. Ja pamtim snimanje prve epizode, kada smo snimali boks meč u Jatagan mali. Bilo je minus četiri, jako hladno. Svi smo se sakupili u jednoj prostoriji gde je bila peć. Tamo smo se družili, večerali i povremeno izlazili na set da snimamo svoj deo. Bila je lepa atmosfera - za druženje prvenstveno, a onda i za rad", izjavio je za Nova.rs glumac Milivoje Miša Stanimirović,prisećajući se snimanja druge sezone serije "Senke nad Balkanom".

Glumac Milivoje Miša Stanimirović, koji u seriji „Senke nad Balkanom“ tumači ulogu Pekmeza, govorio je za Nova.rs o drugoj sezoni serije, ali i o snimanju u „Jatagan mali“, te je istakao da mu je rad sa Draganom Bjelogrlićem najveći uspeh u karijeri do sada.

PROČITAJTE JOŠ

„Moj lik napreduje u odnosu na prvu sezonu dosta, kreće da vodi kurve kroz Jatagan malu. Dobija i pojačanje, dolaze neke nove devojke iz grada. Ima i novog prijatelja, on je bokser – sin Vesne Trivalić. Imamo i jedan izlet, idemo za Makedoniju, tamo nas očekuje dosta akcije. To je sve što smem da otkrijem, biće zanimljivo u svakom slučaju“, izjavio je on i dodao:

„Odnosi na setu su bili super. Ja pamtim snimanje prve epizode, kada smo snimali boks meč u Jatagan mali. Bilo je minus četiri, jako hladno. Svi smo se sakupili u jednoj prostoriji gde je bila peć. Tamo smo se družili, večerali i povremeno izlazili na set da snimamo svoj deo. Bila je lepa atmosfera – za druženje prvenstveno, a onda i za rad.“

Kada je u pitanju druženje sa kolegama iz serije, Milivoje navodi da je blizak sa mlađom generacijom glumaca.

„Ja se dosta privatno družim sa mlađim kolegama – Aleksej Bjelogrlić, Anja Mit, Miloš Petrović. Uglavnom se družim sa mlađima, sa starijim glumcima se družim na setu, ali nemamo tako bliske kontakte.“

Za kraj, Milivoje je za Nova.rs istakao da rad sa Bjelogrlićem smatra najvećim uspehom u karijeri.

„Mislim da mi je rad sa Draganom Bjelogrlićem najveći uspeh u karijeri. Zadovoljstvo mi je što sam radio sa njim na tako velikom projektu i mogu da kažem da sam zahvalan jer mi je pružio šansu da igram u ovoj seriji“, zaključio je on za naš portal.

Fanovi serije i čitaoci portala Nova.rs, od ponedeljka će imati prilike da ekskluzivno i potpuno besplatno pogledaju sve epizode druge sezone serije.

Za one nestrpljive, koji još ovog vikenda žele da se prepuste bindžovanju “Senki”, postoji mogućost kupovine cele sezone na platformi EON, po ceni od samo 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.