Ekskluzivno: Druga epizoda „Senke nad Balkanom 2“

Video 18. maj. 202011:47 > 13:48
Podeli:

Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Druga epizoda:

Kako je nakon hapšenja ludog Rajka sa najviših instanci došlo naređenje da se istraga ubistva na Žrnovu prekine, inspektor Pletikosić sumnjajuči u tu teoriju, traži pomoć od svog prijatelja i bivšeg šefa, inspektora Tanasijevića, koji napustivši policiju sada vodi jedan sasvim drugačiji život. Nestanak Novickog predstavlja ozbiljan problem za državu, Knez Pavle naređuje Generalu Živkoviću da što brže sazna šta se desilo sa Grofom. Taj nestanak ozbiljno uznemirava i Maju Davidović koja nije ispunila poveren joj zadatak. Mustafa Golubić, zaštićen u svom skloništu polako plete mrežu kako bi saznao kakava se zavera sprema. Svako se drži svojih interesa, savezništva sunuspostavljena, ali ništa nije onako kako to na prvi pogled izgleda…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar