Ekskluzivno: Deveta epizoda „Senke nad Balkanom 2“

Video 18. maj. 202011:56 > 13:52
Podeli:

Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Deveta epizoda:

Karte su otvorene i finalni obračuni se pripremaju. Kaluđer nudi Korošecu saradnju, Tane i Stanko pripremaju napad na Savkovićevo carstvo, Maja pokušava da se iščupa iz mreže u koju ju je uvukla Marija Oršić, Bojana će u želji da pomogne Stanku pasti u ruke Mustafi Golubiću, Kaluđer kreće u odlučujuću bitku kako bi uništio svoje neprijatelje, a dok se stvari sve više i više komplikuju u Makedoniji će jedna ljubav biti krunisana venčanjem. Ili je to bar tako trebalo da bude…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar