Ekskluzivno: Peta epizoda „Senke nad Balkanom 2“

Video 18. maj. 202011:51 > 13:50
Podeli:

Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Peta epizoda:

Tane odlučuje da se nakon smrti Sonje uključi u potpunosti u potragu za ubicom. Anton Korošec, nekada moćni ministar unutrašnjih dela sada sedi zatočen u kućnom pritvoru na Hvaru. Ipak, i odatle trudi se da preko svojih veza i uticaja pomrsi račune pre svega Generalu Živkoviću i beogradskoj eliti. Tomasovic nudi saradnju Tanetu. Stvari se komplikuju i za Kaluđera, a uz to Živković je ubeđen da on igra dvostruku igru. Maja shvata da je Rajački bio sve vreme u vezi sa bečkom centarlom Tula. Stanko otkriva činjenice koje sumnju bacaju na neočekivanu osobu. Tomasović dolazi u Jatagan malu. I dok Kaluđer sprema osvetu Jatagan maloj, ubica pronalazi novu žrtvu…

Nakon ubistva Sonje za Taneta više nema deileme, on se u potpunosti uključuje u potragu za tajanstvenim ubicom koji se predstavlja kao Neznani junak. Za to vreme na političkom planu situacija se sve više komplikuje, bivši  ministar unutrašnjih poslova Anton Korošec počinje iz svog kućnog zatvora na Hvaru da spletkari u želji da kompromituje svog davnašnjeg neprijatelja generala Živkovića. Obrad Savković daje nove indicije Stanku, Tomasevic pokušava da pridobije Krojača za svoje planove a Kaluđer se odlučuje na konačni obračun sa Jatagan malom. I dok se napad odvija, ubica ponovo ubija…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar