Ekskluzivno: Treća epizoda „Senke nad Balkanom 2“

Video 18. maj. 202011:48 > 13:48
Podeli:

Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Treća epizoda:

Trag ubice vodi do groba neznanog junaka i tajne  ko je tamo zaista sahranjen. Ali ispitujući taj trag, Stanko i  Zečević u svojoj  istrazi, koju sprovode uz pomoć Taneta nailaze na tragove koji ih još više šire misteriju. Za to vreme u Italiji, na samoj granici sa Jugoslavijom, novi „jaki“ čovek podzemlja se sprema da stupi na scenu. Tomasević spašava  makedonskog teroristu Damjana od njegovih dojučerašnjih ustaških prijatelja, i preko njega želi da uspostavi jugoslovensku proizvodnju i distribuciju nove droge – heroina. Maja Davidović i Mustafa Golubić se sreću, i mada ideološki neprijatelji, odlučuju da srađuju na otkrivanju ko stoji iza zavere ubistva kralja. U trenutku kada se Stanku učini da je došao do važnog traga, desi se novo ubistvo…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar