Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Osma epizoda:

Nova situacija tera naše junake na nova rešenja. Tane nudi Tomaseviću sradanju kako bi krenuli na Obrada Savkovića za koga sumnja da stoji iza pokušaja destabilizacije države. Najzad to je jasno i Stanku tako da njih trojica, uz Majinu pomoć spremaju plan kako da namame Savkovića u svoju zamku. Za to vreme u Makedoniji proizvodnja droge uzima maha. Javlja se inova ljubav, između Benzinca i lepe Gazda Kirine kći. Ljubav cveta i u beogradu, ali njeni plodovi su mnogo opasniji, Marija Oršić plete svoju mrežu, i dok se finalni obračun sprema, jedno otkriće baciće novo svetlo na zaveru koja se plete…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)