Ekskluzivno: Sedma epizoda „Senke nad Balkanom 2“

Video 18. maj. 202011:55 > 13:51
Podeli:

Portal Nova.rs i kompanija United Media, zbog velikog interesovanja za četvrtu sezonu "Ubica", koju su fanovi serije ekskluzivno mogli da prate na našem sajtu tokom proteklih nekoliko meseci, nastavljaju dobru praksu i odlučili su da publici omoguće da sada ponovo, potpuno besplatno, pogledaju i celu drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom".

Gledaoce očekuje vrlo uzbudljiva sezona, a u glavnim ulogama gledaće neke od svojih omiljenih glumaca među kojima su Dragan Bjelogrlić, Andrija Kuzmanović, Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, Leona Paraminska, Nataša Ninković, Bogdan Diklić, Vesna Trivalić, Marko Grabe i Igor Đorđević.

PROČITAJTE JOŠ

Sedma epizoda:

Tane se ne predaje u nameri da dokaže Dimitrijevićevu nevinost. Mustafa Golubić mu daje informacije koje će tajanstvenog ubicu sa važnim političkim događajima iz daleke prošlosti.  Dolazak Marije Oršić u Beograd uznemirio je duhove beogradskih elita, i dok Marija Oršić istražuje zbog čega i ko je ubio grova Novickog njen odnos sa Majom Davidović postaje sve komplikovaniji. Jataganci su u Makedoniji dobro primljeni, razvijaju planove za svoje dalje delovanje. Princ Pavle upozorava Peru Živkovića da dolaze teška vremena i da je opstanak Jugoslavije pod znakom pitanja. I dok Mustafa Golubić odlazi u Beč u potrazi za odgovorima u Beogradu će jedna iznenadna smrt baciti novo svetlo na ceo slučaj…

Ljubitelji popularne serije moći će odmah da odgledaju celu drugu sezonu kupovinom svih epizoda na platformi EON po ceni od 990 dinara.

Ova usluga je dostupna svima, bez obzira na to da li su korisnici SBB usluga ili ne. Sve što je potrebno jeste da odu na sajt eon.tv, izaberu paket „Senke nad Balkanom“, popune podatke i izaberu način plaćanja: SMS-om ili karticom i uživaju u nastavku serije.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar