Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan bila je domaćin nove epizode emisije "Saturday Night Live". Iako su fanovi na društvenim mrežama bili skeptični u vezi sa njenim pojavljivanjem u ovoj emisiji zabavnog karaktera gde su domaćini uglavnom glumci ili pevačice, Kim se pokazala i više nego dostojna zadatku.

Ne samo da je bila urnebesno duhovita i šarmantna, već je i proglašena za jednu od najboljih domaćina – a sve zahvaljujući svojim bolno iskrenim šalama na račun njene porodice; majke, sestara, oca, bivšeg supruga Kanjea Vesta. Nije propustila ni da se našali na svoj račun.

PROČITAJTE JOŠ

„Znam, i ja sam iznenađena što vidim sebe ovde. Kada su me pitali da li želim da budem domaćin, pitala sam ih zašto? Nisam imala premijeru porno filma dugi niz godina“, započela je Kim. „Da budem potpuno iskrena, imala sam samo jedan takav filmić a niko mi nije ni rekao da ima svoju premijeru. Mora da je moja majka zaboravila da mi kaže da ga je pustila u javnost“, nastavila je rijaliti zvezda.

Nije štedela ni svog bivšeg supruga.

„Udala sam se za najboljeg repera svih vremena. Ne samo da je najbogatiji crni muškarac u Americi, već mi je podario i četvoro neverovatne dece. Tako da, kada sam odlučila da se razvedem od njega, znate da je postojao samo jedan razlog – njegov karakter“, rekla je Kim.

Nastavila je potom u tom tonu.

„Znam da je Amerika podeljena na dva dela i zato bih htela da ekskluzivno kažem da ću se kandidovati za predsednicu… šalim se. Ne možemo imati tri propala političara u porodici“, nasmejala se ona, šaleći se na račun Kanjeove kandidature za predsednika SAD, ali i na račun svog oca koji je kasnije promenio pol i postao Kejtlin Džener, a koja je želela da postane guvernerka Kalifornije.

Nije štedela ni svoje sestre.

„Želim da znate da sam mnogo više od lepe žene, dobrih sisa i dobrog dupeta, ali i da sam mnogo više od prototip fotografije koje su moje sestre odnele svojim plastičnim hirurzima“, rekla je Kim.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar