Maja Nikolić, Ljupka Stević i Maja Nikolić
Maja Nikolić, Ljupka Stević i Maja Nikolić Foto: Antonio Ahel/G.G./ATAImages

Kada nekim pevačicama sa naše javne scene pukne film, onda su spremne na svašta.

Javnost bruji o osveti Ane Nikolić, koja je odlučila dase osveti za izvesno „zlodelo“ njenom bivšem partneru Stefanu Đuriću Rasti, što je najavila na Instagramu.

Ovo ne bi bio prvi put da Ana učini štetu Rasti, pa je tako jednom prilikom u naletu besa izgrebala njegov automobil jer navodno nije mogla više da trpi česta odsustva tadašnjeg supruga. U medijima je tada isplivao razgovor Ane i njene prijateljice na ovu temu.

PROČITAJTE I:

„Prema Rasti sam imala milosti… Njemu nisam slupala, njemu sam u pidžami, u pola noći taksijem došla. Još smo se zabavljali, il’ smo se tek bili venčali… Mnogo me je iznervirao, znaš, nije hteo da mi se javi na telefon“, rekla je Ana i priznala da je to učinila pod dejstvom alkohola.

„Ja, ono, u flaši, ozbiljno u flaši, u papučama, taksi me čeka… Ja ključeve, i ključevima nov ‘Mercedes’ neki, stig’o, 100.000 evra… I ja ključevima… ‘Ja sam, pi*ko, Ana’. Znači, 5.000 evra šteta bila. Po svim vratima! Prednja, zadnja, i ispod sam se potpisala. Sje**la sam ceo levi deo. Znači… Ja sam pakao!“, govorila je ona kroz smeh.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Međutim, pevačica nije jedini ovakav slučaj, pa se možemo podsetiti i postupka njene prezimenjakinje Maje Nikolić.

Kako je zbog ljubavi uvek bila spremna na sve, tako je svojevremeno Maja svom partneru skakala po automobilu, snimajući spot navodno ispred njegovog lokala.

Maja Nikolić
Maja Nikolić Foto: Printscreen/Youtube/Maja Nikolić

U pitanju je bio video-spot za pesmu „Ubile me, Dragane“, a Nikolićeva je otkrila da pre te situacije niko nije znao kako joj se bivši zvao.

„To je bilo na snimanju spota u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, ali nisam pomahnitalo skakala po autu. Zapravo sam skakala po jednom oldtajmeru. To sam smislila kao osvetu jer moj partner nije došao na neki moj nastup i ja lepo snimim pesmu sa njegovim imenom i pustim u etar. Ali ono što je interesantno je što ga niko nije znao po imenu Dragan, jer mu je to bilo tajno, kršteno ime i od tog dana do dana današnjeg svi ga zovu Dragan. Uvek smislim osvetu koja je slatka, ali malo ti promeni sistem života“, izjavila je Maja ranije u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Ljupka Stević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Svakako najbizarniji i najjeziviji primer je folk pevačica Ljupka Stević, koja je deset godina bila u emotivnom odnosu sa oženjenim generalom policije Dragišom Simićem.

Pevačica je najpre sumnjala u svog partnera, te je odlučila da stavi prisluškivač u jedan od njegovih automobila.

Dragiša Simić, Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ja sam mu postavila prisluškivač u automobil i sve sam čula svojim ušima. On je hteo da uživa u svojoj vili na Avali sa tri klinke, koje je pozivao da skinu kupaći, da uživaju, da im bude lepo. Lagao me je bar pet godina da je pred razvodom, a za to vreme je dolazio kod mene da spava, putovali smo, pa mi je govorio da tamo ide samo da vidi decu. Sada kad je trebalo da planiramo proširenje porodice, ja sam predosetila da se nešto desilo“, izjavila je ranije Ljupka za 24sedam.

Usledila je kulminacija, kada je Ljupka u nervnom rastrojstvu uništila dva automobila koja su pripadala Simiću.

Na snimku se vidi pevačica kako tvrdim predmetom lupa vetrobranska stakla i buši gume na „audiju A6“, te oštećuje i vozilo „Toyota land cruiser“.

„Pa, dokle više, bre! Ovako završi je**č na baterije! Birajte devojke kome dajete 10 godina svog života“, napisala je ona na mrežama, uz fotografije uništenih kola.

Tokom divljanja, Stevićeva je povredila ruku i otišla na VMA.

Foto: Instagram/ljupkastevic

„Ako kojim slučajem izađe snimak jako čudan – znajte da sam to ja. A šta se zapravo desilo, videćemo, javiće nam iz policije. Za sada tri kopči, ali preživeću““, napisala je Ljupka uz selfi iz bolnice, na kojoj se jasno vidi ruka u zavojima.

Još jedna pevačica koja povremeno privlači pažnju medija, Kaja Ostojić, nije odolela da se osveti bivšem partneru, ali je to ipak ostalo na pokušaju.

Kaja Ostojić
Kaja Ostojić Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Inače, Kaja nije podlegla tako rigoroznoj metodi kao Ljupka, već je partneru podmetnula paparaca, dok je on bio u društvu jedne devojke.

„Namestila sam mu jednu prilično laku ženu da ga uslikaju paparaci sa njom. Ali to se na kraju nije desilo, jer nisu zajedno izašli sa splava. Sve sam organizovala i tu devojku koja je bila u fazonu da šta god uradi kako bi izašla u novinama. Ali na kraju je nešto krenulo po zlu i čovek to nije uspeo da slika i baš se kajem zbog toga“, priznala je Kaja ranije u emisiji Amig show.

BONUS VIDEO: Ana Nikolić bahata prema novinarima pred početak nastupa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar