Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljica pop muzike Madona, pojavila se u nedelju uveče na dodelu Gremi nagrada i svojim izgledom zaprepastila javnost Amerike i sveta.

Iako joj se retko šta može zameriti, a definitivno joj se ne može osporiti karijera koja traje četrdeset godina i nedavno rasprodata svetska turneja, činjenica je da Madona izgleda drastično drugačije nego pre samo nekoliko godina i da negativne kritike uglavnom dolaze zbog njenog lica i preteranih intervencija na istom.

Nova fotografija izazvala je lavine negativnih reakcija i zabrinutih komentara, a mi smo kontaktirali doktorku Snežanu Nenu Miletić, specijalistkinju estetske, plastične i rekonstrukcione hirurgije sa klinike „The Beauty Clinic“ u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„Madona već duže vremena ‘eksperimentiše’ s estetskim korekcija, pa shodno tome imamo kao rezultat i ovo poslednje izdanje na dodeli Gremija. Kao plastični hirurg s 25 godina iskustva, ovde mogu da primetim značajan broj procedura. Deluje kao da je pre svega iz obraza uklonjeno masno jastuče kako bi se u donjoj trećini lica dobio izgled užeg lica“, započela je doktorka Snežana Nena Miletić za Nova.rs.

„Međutim tada dolazi do pada tonusa jagodica, jer je to masno jastuče i potpora za lice. Mislim da je tada Madona posegnula za dodavanjem filera i dobila potpuno predimenzioniran izgled jagodica. A potom je ‘dodavana’ brada filerima opet u svrhu da bi se dobio izdužen oblik lica, međutim i tu je došlo do prenaglašenja. Usnama je dodavan volumen što možda i ne bi izgledalo loše da sve ostalo nije rađeno. Takođe primeti se da kraljica popa ima i botoks u regiji čela. Svom estetskom izrazu doprinosi i neuobičajan oblik obrva, pa sve skupa deluje prilično preterano“, rekla je doktorka za Nova.rs.

Šta bi onda bilo rešenje?

„Moje mišljenje je da Madona treba da se usmeri na tretmane koji rade lifting, odnosno zatezanje, a ne ove koji daju volumen“, zaključila je doktorka Snežan Nena Miletić za Nova.rs.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare