Đorđe David Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Snimanje nove sezone "Zvezda Granda" je počelo, a sa njom i brojne promene članova žirija. Do duše, samo vizuelne.

Osim Ane Bekute koja od ove sezone ponosno „fura“ crvenu kosu i novi imidž, i Đorđe David rešio je da poradi na svom izgledu.

PROČITAJTE JOŠ

Poznat kao neko ko voli estravaganciju, roker je i ove godine odlučio da ide u krajnost. Osim raznoraznih printova, šešira, pa čak i suknji koje često nosi na snimanjima, Đorđe je neko ko voli da menja i frizuru, pa je to učinio i pred ovu sezonu.

Poslednji remont „udario je“ pred početak popularnog serijala, a osim tretmana lica posebnu negu posvetio je kosi. Ali ovog puta otišao je korak dalje i ofarbao je u belo.

„To je ta boja od milion dolara „, pohvalio se roker na Instagramu, nakon što je izblajhao kosu, što je naišlo na različite komentare.

Jednog korisnika društvenih mreža je ovo Davidovo izdanje podsetilo na Terminatora, dok su drugi imali još kreativnija poređenja.

Od lika iz video igrica pa sve do popularnih rokera i zvezda TV serija Đorđa su uporedili sa svetskim džet setom, te je dobio pohvalu da i u šestoj deceniji ne odustaje od rokenrola i eksperimentisanja.

„Više ličiš na Bilija Ajdola“, našalila se jedna od korisnica Instagrama.

BONUS VIDEO: Mili otkrio ko je u žiriju bio najveseliji prvog snimajućeg dana nove sezone „Zvezda Granda“

Komentari

Svi komentari (0)