Koncert Sara Jo u Podgorici Foto:City Groove Festival

Pop zvezda Sara Jo prava je senzacija gde god da se pojavi, jer o njenom scenskom nastupu, kostimima i izvođenju hitova “Muškarčina”, “Divlja” i “Bez sna” ne prestaje da se priča.

Tako je bilo i protekle večeri kada je pred nekoliko hiljada ljudi nastupila u Podgorici na festivalu “City Groove”. U pratnji četiri plesačice, Sara je na scenu izašla u izazovnom crnom Versace trikou, praćena samo za nju dizajniranim video projekcijama na led ekranima. Nastup je započela hitom “Muškarčina”, koji je publika pevala u glas, što se ponavlja na svakom njenom nastupu ovog leta.

Koncert Sara Jo u Podgorici Foto:City Groove Festival

Na samom kraju koncerta publika je sve vreme vrištala uz pevačicu, a ona je na kolenima i sa suzama rekla da je ovo bio jedan od njenih najemotivnijih nastupa do sada.

Sa statusom najbolje performera kod nas, koji vešto spaja muziku i scenski pokret, Sara je tokom juna održala koncerte u Skoplju, Novom Sadu i Herceg Novom, a jul je otpočela ovim velikim nastupom u Podgorici. Interesantno je da će 22. jula nastupiti na stadionu “Park mladeži” u Splitu, na festivalu Fusion, kao jedina pop zvezda iz Srbije.

Koncert Sara Jo u Podgorici Foto:City Groove Festival

Za svaki svoju numeru i nastup ona pažljivo sprema koreografije i kostime, pa je publika na društvenim mrežama već otvorila temu kako će na koncertima koji sledi izgledati nastup za njenu novu pesmu “Zar ne”, za koju će objaviti i video spot krajem sledeće nedelje.

BONUS VIDEO: Sara Jo: Konstrakta me je pozvala dan nakon finala da vidi kako sam

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.