Foto:Dario Raimondi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Aron Tejlor Džonson (32) od 2012. je u braku s 23 godine starijom Sem Tejlor Džonson, a njihov odnos je trenutno goruća tema na društvenim mrežama, jer glumac navodno vara suprugu sa mlađom koleginicom. Ono što je interesantno jeste da ovoga puta njihovi fanovi i korisnici društvenih mreža navijaju za aferu.

Glumac suprugu navodno vara sa devet godina mlađom koleginicom Džoi King, ali osim glasina, ne postoje nikakvi dokazi da su njih dvoje zapravo u vezi ili u emotivno – seksualnoj aferii.

Aron i Džoi poslednjih nedelja reklamiraju svoj novi film „Bullet Train“ sa ostatkom glumačke ekipe, među kojom je i Bred Pit. Više puta su pozirali zagrljeni fotografima, ali glasine tvrde da su varnice oduvek bile tu, a da se navodno par spojio tokom boravka u Parizu, navoci „Story.hr“.

PROČITAJTE JOŠ

Širom TikToka i Tvitera kruže snimci o tome da se par zapravo zabavlja, a pomalo je bizarna činjenica da fanovi navijaju za ovu aferu. Razlog tome su tvrde da je Sem Tejlor Džonson navodno vrboavala Arona Tejlora dok je još bio tinejdžer, te da ga je uvukla u brak. Kao dokaz za svoju tvrdnju navode i to što je par vrlo brzo dobio dete.

Glumac je tada imao 18 godina, a ona 41 godinu. Sem je bila u braku s trgovcem umetninama Džejem Džoplingom (59), za kog se udala 1997. i dobili su zajedno ćerke Anđelicu (25) i Džesija Finiksa (17). Filmska redateljka se razvela iste godine kada je upoznala Arona.

Inače, Džoi King, koju povezuju s Aronom, verena je za režisera Stivena Pijeta (31), a upoznali su se 2019. na snimanju serije „The Act“. Neke navijanje fanova za glumčevu prevaru podseća na princezu Dajanu i kralja Čarlsa.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o Leonardu Dikapriju