Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs,Antonio Ahel/ATAImages,Goran Srdanov/Nova.rs

Ako neko želi da u novu 2023. godinu uđe slušajući popuarne estradne zvezde, za to će morati da izdvoji pozamašnu svotu novca.

Kako piše Kurir, najskuplja karta je za nastup Lepe Brene, a kreće se od 300 do 350 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

Cena zavisi od pozicije stola u sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom noći. Svako piće koje nije u karti moraće dodatno da se plati. Razliku u ceni ulaznica određuje pozicija stola. Skuplja mesta su bliže muzici, dok su jeftinija malo udaljenija.

Lepa Brena Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Sledeći u nizu su Jelena Karleuša i Aca Lukas.

Naime, pevačica će nastupati u luksuznom prestoničkom hotelu, a za kartu je neophodno izdvojiti od 180 do 200 evra, u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali, koja uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca prestižnog brenda.

Aca Lukas i Jelena Karleuša Foto: Dragan Mujan, Vesna Lalić/Nova.rs

Isti uslovi važe i za Lukasov nastup, s tim što treba naglasiti da postoje i barski stolovi, za koje je cena po osobi 100 evra i uključuje kompletnu večeru, ali uz njih ne idu i stolice.

Dara Bubamara za Novu godinu pevaće u jednom klubu na periferiji Beograda, a prema podacima sa sajtova, ulaznice za to veče koštaće od 70 do 110 evra za jednu osobu.

Dara Bubamara Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Folkerka Rada Manojlović će sa kolegom Amarom Giletom pevati u jednom poznatom hotelu na Novom Beogradu koji prima oko 550 ljudi. Cena ulaznica kreće se od 130 do 200 evra.

Andreana Cekic i Darko Lazic
Andreana Čekić i Darko Lazić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Ono što će doček Nove godine uz Darka Lazića i Andreanu Čekić razlikovati od ostalih jeste da će posle večere (oko dva sata iza ponoći) gostima biti poslužen specijalitet kuće – burek sa sirom i burek sa mesom. Cene ulaznica su od 150 do 210 evra.

Sloba Radanović i Katarina Grujić će za doček 2023. pevati u jednoj svečanoj sali u prestonici koja prima oko hiljadu ljudi. Cene karata su od 150 do 200 evra po osobi.

Katarina Grujić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đani će, kao i prethodnih godina, pevati za doček Nove godine, a ovaj put cene rezervacije biće nešto veće. Za jednu osobu koštaće od 100 do 150 evra. Đani će nastupati u jednoj svečanoj hali u prestonici.

Milica Pavlović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Milica Pavlović će 2023. dočekati u strogom centru Beograda u prostranoj svečanoj sali, a cena ulaznica je od 130 do 210 evra.

Drugarice Seka Aleksić i Slađa Alegro će Novu godinu dočekati zajedno, i to radno. Pevaće u jednoj kafani, a ulaznice će koštati od 70 do 180 evra.

Vesna Zmijanac Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Gorepomenuti list navodi da je jedino u slučaju Vesne Zmijanac cena karata za Novu godinu fiksna i košta 120 evra. Ona će pevati u jednom restoranu koji može da primi 400 posetilaca, a u cenu su, kao i svuda, uključeni hrana i piće.

BONUS VIDEO: Jokić iznad svih – ko je u top 10 najplaćenijih u NBA istoriji?

 

Komentari

Svi komentari (0)