Peđa Jovanović prisetio se perioda kada je tek došao u Beograd i započeo svoju karijeru i ne krije da mu je Ana Kokić tada bila velika podrška.

Muzička grupa „Blizanci“ početkom 2000-ih godina bila je pravo osveženje na estradi, a njihov duet sa Anom Kokić „Rezervno rešenje“ pamtimo kao jedan od najvećih hitove ove grupe.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač Peđa Jovanović je u ispovesti za Nova.rs otkrio zašto se grupe raspala posle samo četiri godine postojanja, ali i da li njegov brat blizanac Nenad Jovanović planira da se vrati na estradu.

Peđa Jovanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Peđa i Nenad su se doselili u Beograd 2001. godine, a ubrzo su počeli da sviraju u klubu „Bombo“ koji je tada važio za jedan od najpopularnijih.

U pomenutom klubu nije mogao da se nađe svako, tamo je dolazila samo estrada i ljudi iz podzemlja, otkrio nam je Peđa i priznao da su oni delili binu sa Anom Kokić koja tada nije bila poznata.

Foto:E-Stock agency

„Jedno vreme smo samo sa Anom Kokić nastupali u klubu ‘Bombo’, sećam se da mi je jednom prilikom prosula piće na klavijaturu, to joj nikada neću oprostiti“, rekao je pevač kroz smeh, a onda dodao:

„Uvek je imala stav, niko nije mogao da dođe i kaže: ‘E, hajde dođi ovde u separe’, ona i danas ima taj stav. Ima koleginica koje idu za sto, pa uzimaju bakšiš, neko bude pijan pa hoće da mu pevačice sedne u krilo – to je sve do koleginice kako se ona postavi prema gostima“, otkrio je Peđa.

BONUS VIDEO: ISPOVEST: „Sećam se prodamo 100 karata u Surdulici, i nemamo pare da se vratimo kući“: Peđa Jovanović o počecima karijere, operaciji, odnosu s bratom blizancem i o tome kako su ih devojke mešale

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar